Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  provision Security Days - cel mai important it

Nu in ultimul rand, provision® a adus in premiera in Romania cele mai avansate echipamente de simulare a comportamentului retelelor si infrastructurilor de servere si aplicatii in fata unor atacuri informatice. provision®, liderul pietei de securitate a informatiei din Europa de Sud-Est, a organizat in perioada 5-7 iunie, in Poiana Brasov, cea de-a treia editie a celui mai important eveniment din Romania dedicat produselor de securitate a informatiei.
Editia din acest an a reunit reprezentantii liderilor de piata din domeniu - McAfee, Juniper Networks, ArcSight, Check Point, Aladdin, Blue Coat, Qualys, F5 Networks, RSA Security, Crossbeam, Sonic Wall, Imperva, Guidance Software etc. , care au profitat de ocazie pentru a prezenta, impreuna cu provision®, cele mai noi tendinte din domeniul securitatii IT pe plan mondial.
Pe langa prezentarea celor mai noi evolutii din domeniu, manifestarea a inclus si foarte multe sesiuni interactive, demonstratii tehnice si intalniri dedicate diverselor nise ale acestui domeniu de varf al tehnologiei informatiei.
Evenimentul a reunit peste 200 de invitati, reprezentand atat cele mai importante companii romanesti din Top 100, cat si organizatii din sectorul public, carora li s-au alaturat cei mai importanti integratori si reselleri IT din Romania.
Sarea si piperul manifestarii a fost data de sesiunile de demonstratii tehnice pe echipamente aflate in premiera in Romania, printre cele mai importante teme prezentate numarandu-se: solutii de prevenire a fraudelor electronice si a scurgerilor de informatii, tehnologii de management al identitatii, solutii de accelerare a accesului la aplicatii critice de business precum si produse de inalta performanta destinate furnizorilor de servicii si operatorilor de telecomunicatii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com