Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  msg systems organizeaza in Cluj Napoca it

Frank Plechinger, membru in board-ul de conducere al concernului german. Evenimentul Java EE7 s-a adresat comunitatii de programatori Java si a avut ca teme tendintele programarii enterprise, principale imbunatatiri aduse de versiunea Java EE 7 si prezentarea unei aplicatii cloud in Java EE7.

Despre msg systems Romania:

msg systems Romania este activa pe piata din Cluj din anul 2008, avand in prezent peste 170 de angajati. Participantii vor primi informatii despre noutatile si trendurile de ultima ora din domeniul SAP de la specialisti de top din cadrul concernului nostru’, a declarat Radu Jinga, Manager General msg systems Romania.

Inregistrarea la "Conferinta SAP 2013 - editia I" este deja deschisa. Aceasta prezentare include si un ‘show-case’ alcatuit din 3 demo-uri distincte.
SAP Distributed Project Management in SAP environment - tema abordeaza managementul proiectelor SAP folosind SAP Solution Manager si metodologii precum Agile, Scrum, KANBAN.

"Prin conferinta SAP pe care o organizam in 18 septembrie la Cluj Napoca ne adresam in principal specialistilor IT care doresc sa cunoasca tehnologia care sta la baza sistemelor SAP si nu doar comunitatii de developeri SAP. Din ce in ce mai multi programatori au ales sa lucreze pe platforma ABAP in ultimii ani, de aceea initiativa de a organiza acest eveniment este potrivita contextului actual al pietei IT din Romania. Toti cei care doresc sa ia parte la acest eveniment sunt rugati sa trimita un email cu confirmarea de participare la adresa: info-events@msg-systems. com.

Compania msg systems Romania se afla la organizarea celui de al 2-lea eveniment in 2013 dupa cel organizat in 17 mai, ‘Java EE7. Cloud, Web 2. 0+’, unde au participat aproximativ 100 de specialisti IT. Evenimentul va avea loc la Hotelul Golden Tulip Ana Dome.

Conferinta organizata de msg systems Romania se adreseaza programatorilor ABAP, consultantilor tehnici SAP, reprezentantilor IT din cadrul companiilor care au sistemul SAP implementat, precum si dezvoltatorilor software in general, interesati sa cunoasca mediul SAP si ultimele tendinte tehnologice pe care le va aborda SAP alaturi de msg systems in materie de business IT.

Speakerii prezenti la acest eveniment sunt consultanti tehnici SAP cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Prima editie are si un invitat special, in persoana dl. msg systems Romania organizeaza in 18 septembrie 2013 la Cluj Napoca prima conferinta SAP pe teme IT unde sunt invitati sa participe specialisti IT din toata tara. Centrul de competenta din Cluj dezvolta in principal proiecte pentru piata germana, inclusiv la nivel mondial, in mai multe domenii si directii de business: dezvoltare SAP-ABAP, linia de business Automotive si Asigurari, dezvoltare software in mediul JAVA, testare automatizata si dezvoltare de soft pentru piata financiar-bancara si auto, servicii de SAP-support.

Ca furnizor de solutii si servicii IT echipa msg systems din Cluj activeza pentru clienti de talie mondiala din mai multe branse:

industria automotive: Audi, BMW, Daimler, VW
asigurari/reasigurari: Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea, ING, Samsung Life Insurance, ADAC
domeniul financiar-bancar: LandesBank Berlin, VW Bank
energie: E-ON

msg systems Romania se afla in permanenta crestere si reprezinta o componenta importanta a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german msg systems AG.

Compania msg systems ag este partener strategic SAP din 1998.

Pe agenda conferintei se regasesc teme precum:

SAP User Experience - introducere in evolutia interfetelor grafice ale aplicatiilor SAP
In-Memory Database - SAP HANA in a Nutshell - tema trateaza bazele de date In-Memory si solutia SAP HANA, varianta SAP pentru o baza de date in-memory.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com