Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

 
 

Apple da NSA si FBI amprentele celor ce folosesc iPhone 5, Android va salveaza parolele de Wireless la Google pe server

Un zvon a aparut in ultimele zile in care Apple admite ca imparte cu FBI si NSA amprentele utilizatorilor care folosesc noul TouchID de la Apple, pus pe telefoanele iPhone5s si iPhone5c. De un an se lucreaza la implementarea bazei de date care se spune ca ar fi in scopul de a gasi persoane fugitive, sau de a rezolva cazuri blocate si nerezolvate, sau persoane disparute.

Desigur, nu se ofera nici o solutie pentru a bloca acest lucru. Atata timp cat ai fost de acord cu termenii de utilizare ai telefonului, nu mai poti face nimic. Multi utilizatori au spus ca TouchID este extraordinar in locul normalelor parole. Insa nu vor sa fie cautati de FBI pentru ca amprentele lor au fost gasite la cine stie ce crima in 1980...

Pe de alta parte nici Androidul celor de la Google nu prea ii pasa de intimitatea si securitatea persoanelor. Telefoanele cu Android care folosesc optiunea de a face backup la fisiere pe serverele Android, trimit inclusiv parola Wifi pe care o aveti setata. Astfel, Google are deja o gramada de parole, lucru foarte periculos tinand cont ca cineva poate ajunge la baza de date in care sunt stocate. De asemenea utilizatorilor le este frica de faptul ca Google ar putea da aceste parole guvernului, care poate intra ulterior in reteaua wireless si accesa fisiere din acea retea. 
 
 

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax si Orange dau idei de Valentines

De exemplu, ei pot afla curiozitati despre Sf

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com