Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Ziua Comunicatiilor - 8 mai 2008 it

Totusi, un numar mare de operatori mobili au ales deja WiMAX ca tehnologie de acces, cu un model viabil de business. 2008 combina ritmul alert de dezvoltare a terminalelor de access si a tehnologiei backhaul, cu o cerere crescuta de banda, indicand faptul ca 2008 poate deveni anul adoptiei pe scara larga a WiMAX.

 Se incurajeaza incluziunea standardelor. BUCURESTI / 10:04, 6. 05. 2008

Editia a 12-a a "Zilei Comunicatiilor", un eveniment traditional care a marcat de fiecare data cele mai importante momente in dinamica industriei IT&C locale si evolutia sa in contextul global al telecomunicatiilor, va avea loc pe 8 mai, la Crowne Plaza, Bucuresti.

Conferinta internationala telecom:

Marcheza anual evenimentele semnificative in dinamica economiei digitale si reprezinta platforma unica de reunire a celor mai semnificativi jucatori din industria telecom: operatori, producatori de tehnologie, furnizori de servicii, integratori, investitori, banci, centre de dezvoltare, consultanti Ex: WiMAX parte din LTE si nu standard concurent.

 Mobile TV este inca o tehnologie fragmentata, cu modele de business bazate pe costuri nejustificate de continut. Bariere inca prezente: disponibiltatea spectrului, competitia standardelor de celular, recuperarea investitiei. WiMAX, catre WiMAX vs. In prezent exista 30-40 sisteme de operare pentru terminale mobile, care vor fi reduse la 4-5.

 Pe termen lung, operatorii mobili eficienti vor acoperi si piata serviciilor de comunicatii fixe.

 LTE reduce costurile prin reutilizarea celulelor, simplificarea retelelor fata de UMTS si eliminarea suportului pentru comutarea circuitelor (fully IP).

 HSPA introdus de 250 de vendori in 400 de produse, asigura 40Mb/s downlink si va ajunge la 100Mb/s cu dezvoltarea LTE.

 Dimensionarea celulelor se reduce la nivel Femto (indoor).

 Un studiu NSN evalueaza gradul de utilizare a sistemelor de comunicatii la nivel national si releva faptul ca si cele mai avansate 16 tari la nivel de conectivitate folosesc in medie 50% din potentialul retelelor instalate (70% din potentialul economic in SUA, 68% in Suedia si Japonia si 48% in Coreea!).

 Confruntarea tehnologiilor se muta de la 3G vs. Cu toate acestea, CE a aprobat standardul HVB-H pentru Europa, iar evenimentele media din 2008 (Olimpiada Beijing si Euro 2008) deschid oportunitati pentru adoptarea Mobile TV.

 Producatorii creeaza noi concepte de personalizare. Ex: LG "Yuosability".

 Adoptarea de standarde simplificate. .


Workshop:

Zona de inovare in care sunt lansate cele mai avansate aplicatii, servicii si produse, solutii de crestere a competitivitatii, anticipand cerintele utilizatorilor.

Participanti si parteneri la editia 12:

ALCATEL-LUCENT, CISCO SYSTEMS, COMBRIDGE, COSMOTE, ERICSSON, ERNST & YOUNG, FRR, GTS TELECOM, HEWLETT PACKARD, HUAWEI, INES, INTEL, INTRAROM, LGE, MICROSOFT, MOTOROLA, NETCITY, NOKIA SIEMENS NETWORKS, ORACLE, ORANGE, RCS-RDS, RED HAT, ROMKATEL, ROMTELECOM, SAMSUNG, S&T, TELETRANS, TOPEX, UPC, UTI SYSTEMS, VODAFONE, ZTE

Tendinte 2008:

 Retelele omniprezente schimba modelele de business si reprezinta provocari pentru operatorii traditionali, valoarea socio-economica a comunicatiilor mobile si revolutionarea continutului digital in zone ca: advertising mobil, servicii financiare, retele sociale.

 2008 anul WiMAX. WiMAX este recomandat in expandarea pana la 20% a retelelor existente, dar inadecvat pentru retele noi.

 Furnizorii de semiconductoare LTE raman confidentiali, iar Intel ramane focalizat pe WiMAX.


LTE cu perspectiva HSDPA (20% din retele) -> LTE (2009) + WiMAX (2007).

 LTE va fi 4G si va incorpora WiMAX.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului

Casa de avocatura COLTUC in parteneriat

2011 Casa de avocatura COLTUC si basarabeni


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com