Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  ZIARUL FINANCIAR lanseaza it

ZF este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienta (183. 000 de cititori zilnic, conform SNA FOCUS, ianuarie-decembrie 2010). Ziarul si site-ul www. zf. ro, impreuna cu suplimentele, cataloagele si evenimentele ZF, reprezinta o sursa esentiala de informatii si interpretari pentru manageri, investitori si antreprenori. De peste 12 ani pe piata romaneasca, ZF ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie, prin stiri, analize si articole de opinie. ZIARUL FINANCIAR, liderul presei economice romanesti, lanseaza serviciul ZF English/www. zfenglish. com - un site in limba engleza ce ofera managerilor si proprietarilor de business-uri din intreaga lume selectia celor mai relevante informatii economice si de interes general din Romania.

La adresa www. zfenglish. com, utilizatorii au acces la stiri si analize despre economia si mediul de business din Romania, dar si despre cele mai recente evolutii politice si sociale, in special cele care au un impact in afaceri.

ZF English include peste 50 de stiri pe zi. Materialele jurnalistice sunt grupate pe cinci categorii tematice: Macroeconomie, Banci-Asigurari, Piata de capital, Social-Politic si Companii (Auto, Imobiliare, Energie, Retail, Telecom, HR, Comert exterior etc). Site-ul www. zfenglish. com cuprinde, de asemenea, cursul de schimb valutar, cotatii in timp real, un convertor valutar si alte instrumente utile.

Noul serviciu se adreseaza atat managerilor si diplomatilor din Romania interesati de cele mai importante stiri ale zilei si de noutatile din business in limba engleza, cat si utilizatorilor din strainatate.

Accesul se face pana la 1 iunie gratuit, iar dupa aceasta data, pe baza de abonament.

Continutul reuneste articole ale jurnalistilor ZF si BUSINESS Magazin despre evolutiile recente din economie si afaceri, precum si stiri transmise de MEDIAFAX despre evenimentele de impact ale zilei.

Cuprinzand informatii stranse si interpretate de cele mai puternice redactii din Romania, ZF English ofera managerilor si investitorilor toate stirile de care au nevoie pentru a lua deciziile de business corecte in mediul local de afaceri.

Despre ZIARUL FINANCIAR

ZIARUL FINANCIAR este brandul de referinta al presei de business din Romania.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com