Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Ultimele produse TOPEX prezentate it

Serveste de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video. Router-ul TOPEX Bytton HSDPA Wireless Broadband este un echipament profesional multifunctional care ofera conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrala) si acces internet pentru o retea locala de computere prin intermediul retelelor publice mobile. Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX. " Suntem incantati de oportunitatea de a expune ultimele noastre produse in cadrul CERF 2008 deoarece consideram ca acest eveniment faciliteaza relatiile dintre profesionistii din industrie, devenind o platforma eficienta pentru crearea de noi relatii de business, mediul perfect unde participantii pot schimbat idei si contacte. ", a adaugat dl Dumitrescu.


Cea de-a XVII-a editie a Expozitiei si Conferintei internationale de IT&C, CERF, va avea loc in perioada 7-11 mai la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

In cadrul acestui eveniment puteti afla mai multe informatii despre cum sa beneficiati de solutiile TOPEX vizitand standul 6095, din Hala 16-17, pavilionul de Comunicatii ce reuneste principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii Internet si transfer de date, furnizorii de echipamente si solutii in domeniul comunicatiilor.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 18 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC
Router-ul actioneaza si ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

"Prin lansarea acestor produse compania TOPEX demonstreaza inca o data ca ofera solutii care vin in intampinarea nevoilor specifice ale pietei competitive de telecom. ", a declarat dl. Aceste produse sunt create special pentru a indeplini cerintele pietelor VoIP si de a permite clientilor sa implementeze servicii VoIP cu costuri minime si recuperarea rapida a investitiei.

TOPEX propune de asemenea pentru acest eveniment si principala sa directie din anul 2007, Router-ul Bytton. BUCURESTI / 13:07, 5. 05. 2008

Pentru al patrulea an consecutiv TOPEX isi anunta prezenta la cea a XVII-a editie a evenimentului CERF - Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii, organizata de Expotek in perioada 7 - 11 mai.

Dupa recenta lansare de la Mobile World Congress Barcelona, compania TOPEX isi va prezenta ultimele produse, pentru prima data pe piata din Romania, in cadrul evenimentului CERF Bucuresti, cel mai mare forum IT&C din Romania care prezinta solutii IT digitale si de comunicatii pentru afaceri si pentru utilizatorii individuali.

TOPEX VoisTel, TOPEX VoiBridge si TOPEX VoxiPlus sunt destinate companiilor mici si mijlocii si sunt disponibile in configuratii multiple permitand oricarei companii sa isi customizeze propriile solutii in functie de nevoile lor de investitii, securitate si simplitate, satisfacand in acest fel cei mai exigenti utilizatori.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com