Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Tranzactie de 5 milioane de euro pe piata it

Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). Kinecto, pionier in comunicarea online, imbina competentele strategice, creative si tehnologice pentru a crea solutii de comunicare eficiente, ariile de expertiza incluzand campanii online si in social media, programe CRM, dezvoltarea de siteuri si micrositeuri, email marketing sau search engine marketing. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S. A. - parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania etc. Buna colaborare pe care am avut-o cu clientii nostri, asociatii Kinecto, a fost esentiala pentru intelegerea specificului activitatii de nisa a societatii care a facut obiectul tranzactiei, dar si a indicatorilor financiari in functie de care se stabileste pretul final", ne-a declarat Dominic Morega, Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii.

"A fost un proces complex, in care experienta avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii a permis acomodarea cerintelor sofisticate ale unui investitor de talia Aegis si, desigur, finalizarea cu succes a celei mai importante tranzactii din industria de comunicare online din Romania, o piata cu un potential important de dezvoltare", a adaugat Dragos Grigoriu, asociat Kinecto si fondator al Tempo Creative Group.

Fondata in 2002, Kinecto este una dintre cele mai importante agentii de comunicare digitala din Romania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Lista de clienti a Kinecto include BCR, IKEA, Unilever sau LG.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 100 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Kinecto International, parte din Tempo Creative Group, a fost achizitionata de reteaua globala de media si comunicare digitala Aegis Media, in cadrul unei tranzactii a carei valoare totala este de cca. 5 milioane euro, in functie de indeplinirea anumitor indicatori financiari.

Vanzarea Kinecto catre Aegis Media a presupus achizitia participatiei integrale de capital detinuta in mod egal de Dragos Grigoriu si Radu Ionescu, in cadrul unui proces elaborat de negociere.

Vanzatorii au fost asistati de o echipa de avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, sub coordonarea lui Cornel Popa, Partener si Dominic Morega, Managing Associate.

"Negocierile s-au intins pe durata mai multor luni de zile, in special datorita structurii relativ complexe pentru astfel de tranzactii. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com