Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Topex isi mareste reteaua it

Va oferi de asemenea inginerilor nostri oportunitatea de a lucra in colaborare cu specialistii din cadrul companiei TOPEX. Aflandu-se pe piata dinamica a industriei de telecomunicatii, compania SS Telecoms este pozitionata in asa fel incat sa identifice si sa vina in intampinarea nevoilor clientilor de reducere a costurilor pentru telefonia fixa, GSM si VoIP.

"Incheierea acestui contract cu o companie profesionista cum este TOPEX, ce ofera suport service foarte bun si echipamente inovatoare necesare industriei IT din Africa de Sud, ne va ajuta sa dezvoltam calitatea serviciilor pe care le oferim in prezent. Are o experienta de peste 18 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC
Cu produsele sale curente, compania vine in intampinarea nevoilor furnizorilor de servicii si integratorilor IT internationali. Acest contract semnat cu SS Telecoms este unul strategic pentru noi, ei avand cunostintele si experienta necesara mediului dinamic de telecomunicatii din Africa de Sud, ajutandu-ne astfel sa raspundem prin echipamentele noastre asteptarilor actuale ale industriei. ", a declarat dl. Datorita acestui parteneriat, produsele TOPEX vor fi disponibile pentru piata Sud Africana.

SS Telecoms este un producator de solutii telefonice din Africa de Sud ce se adreseaza nevoilor de comunicare ale intreprinderilor din Africa, Europa, UK si Orientul de Est. Produsele TOPEX raspund cerintelor pietei de astazi care tinde catre reducerea costurilor convorbirilor dintre retelele fixe si mobile si posibilitatea de a utiliza Internet-ul si retelele de date existente in tehnologiile de tip VoIP la un pret scazut. BUCURESTI / 12:05, 23. 06 Produsele si serviciile sale sunt extinse in pietele din Germania, UK, Orientul de Est, clientii apreciind costurile reduse ale solutiilor de telecomunicatii ce ofera design si functionalitati superioare si un nivel ridicat al suportului tehnic.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Dan Adamescu, CEO TOPEX.

Despre SS Telecoms

SS Telecoms este o companie infiintata in anul 1989, simtindu-se nevoia producerii echipamentelor de telecomunicatii pe piata locala, SS Telecoms devenind astfel furnizorul principal din Africa de Sud pentru astfel de produse.

SS Telecoms countinua sa se dezvolte si pe plan international. TOPEX ofera rentabilitate sporita, gama completa de echipamente fiind usor de administrat, de exploatat si dezvoltat, ajutand compania sa isi intareasca pozitia pe piata.

"Suntem dedicati construirii unei retele de distributie puternice care sa ne ajute sa consolidam pozitia noastra pe piata internationala si sa creasca vizibilitatea produselor noastre. Suntem increzatori ca acest contract va permite sa ne diversificam oferta si va furniza numeroase beneficii clientilor nostri. André ten Napel, CEO SS Telecoms.

TOPEX este o companie romaneasca ce produce, integreaza si distribuie produse si solutii de telecomunicatii, servicii cu valoare adaugata cu expertiza specifica in tehnologiile bazate pe IP. Sloganul nostru ramane asadar `Solutiile noastre, succesul vostru`. " a declarat dl. .

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com