Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Top Quality Management organizeaza it

Anterior stagiului de pregatire, Top Quality Management va face o analiza a nevoilor de training ale participantilor, pentru a adapta tematica la cerintele acestora.

Intre 5 si 9 mai va avea loc cursul Managementul resurselor umane, care va aborda teme ca rolul resurselor umane intr-o organizatie, recrutarea, evaluarea si motivarea angajatilor, gestionarea strategica a resurselor umane, criteriile sistemului de salarizare si sistemele de monitorizare a relatiilor de munca. Trainingul se adreseaza tuturor practicienilor din sectorul resurselor umane.

Cursul Managementul sanatatii si securitatii in munca - OHSAS 18001, ce se va desfasura intre 7 si 9 mai, este destinat persoanelor si organizatiilor cu responsabilitati in domeniul protectiei muncii si al securitatii ocupationale, precum si auditorilor interni. Cursantii se vor perfectiona in managementul de proiect si scrierea unei cereri de finantare si vor afla informatii despre fondurile post-aderare alocate de Uniunea Europeana. Top Quality Management, furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, organizeaza in Bucuresti, in luna mai, patru cursuri de perfectionare pe temele: elaborarea unei cereri de finantare, managementul resurselor umane, managementul securitatii in munca si management financiar.

Cursul Elaborarea unei cereri de finantare - principii de redactare se va desfasura intre 7 si 9 mai si se adreseaza persoanelor fizice si organizatiilor (companii, institutii, administratii publice locale, ONG-uri) care vor sa demareze proiecte cu fonduri structurale. Stagiul de pregatire se va axa pe prezentarea cerintelor sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform OHSAS (Occupational Health and Safety Assessment Series, o specificatie de securitate si sanatate in munca, similara cu standardul de calitate ISO 9001) si pe etapele realizarii auditurilor interne.

In perioada 7-9 mai va avea loc si cursul Management financiar pentru non-finantisti, adresat persoanelor care vor sa invete sa utilizeze informatiile financiare in luarea deciziilor, precum si specialistilor din domeniul tehnic, cel stiintific sau cel medical care urmaresc sa-si sporeasca sansele de promovare in cariera. Tematica include: rolul managerilor in administrarea resurselor financiare, planificarea strategica, analiza rentabilitatii pe baza indicatorilor financiari si asigurarea sigurantei financiare a unei companii.

Cursurile organizate de Top Quality Management sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Cursantii vor primi, la final, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, impreuna cu o anexa in care sunt prevazute competentele dobandite.

La fiecare curs pot participa max. 18 persoane. Compania are un portofoliu de peste 500 de clienti reprezentand societati comerciale, administratii publice, institutii de invatamant si de cercetare, ONG-uri si persoane fizice
Cei interesati trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul www. cursuriautorizate. ro. Costul trainingurilor este deductibil din impozitul pe profit/venit.

Cursurile vor avea loc in cladirea CEDRU de pe Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3, Bucuresti.

Top Quality Management este furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Casa de avocatura COLTUC in parteneriat

2011 Casa de avocatura COLTUC si basarabeni


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com