Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Tendinta pentru rezervarea it

Rezultatul indica faptul ca:

- Predomina orasele turistice Roma si Barcelona.

- Pe langa destinatiile clasice de concediu (la plaja), chiar si destinatiile indepartate se afla printre preferintele clientilor care fac rezervari.

- Surpriza sau nu: Cape Town este reprezentat in ranking.

Top 20 al clientilor hotel. info care fac rezervari:

http://www. hotel. info/Press. aspx?mode=article&lng=RO&item=720 Indiferent daca este vorba de calatorii cu avionul, bilete de tren, vehicule de inchiriat sau hoteluri, toate componentele necesare ale unei calatorii sunt disponibile simplu printr-un clic de mouse. In acest sens, atentia era orientata spre destinatii in care oaspetii hotelieri intermediati de hotel. de calatoresc in lunile de vara, iulie si august 2010, si in care acestia vor sta in medie cel putin cinci nopti de persoana. In special atunci cand vremea este atat de capricioasa si vara - ca cea de anul acesta - isi face cu greu aparitia, merita sa arunci o privire in World Wide Web pentru a organiza cateva zile frumoase printr-un simplu clic. De aceea, pentru multi utilizatori ai Internetului, vremea pentru o simpla rezervare a unei calatorii "all inclusive" a trecut: Acestia organizeaza singuri cele mai frumoase zile din an. - Internetul ofera in prezent multiple posibilitati pentru informarea rapida si vasta despre tema calatoriei. Totusi, ce destinatii sunt preferate in special de clientii individuali?

hotel. info (http://www. hotel. info/) - serviciul gratuit de rezervari hoteliere cu mai mult de 210. 000 hoteluri pe plan mondial - s-a ocupat de aceasta chestiune si a cercetat comportamentul de rezervare al clientilor sai europeni cu privire la aceste aspect.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com