Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  TOPEX propune o noua versiune it

Are o experienta de peste 18 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Prezenta acestor module Sierra Wireless in gateway-ul TOPEX ofera utilizatorilor posibilitatea sa acceseze reteaua la frecvente de 850/1900/2100MHz si totodata sa isi configureze si personalizeze cu usurinta echipamentul in functie de nevoile lor Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX. "Acest produs a fost vandut deja in Danemarca, demonstrand inca o data capacitatea noastra de a ne adapta ofertele cerintelor curente ale pietei, compania TOPEX fiind in totalitate orientata spre satisfacerea clientilor sai. ", a adaugat dl. Dumitrescu.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. .

Fiind permanent preocupata sa isi imbunatateasca produsele, serviciile si suportul tehnic, compania TOPEX introduce pe piata internationala de telecomunicatii versiunea HSDPA a gateway-ului Voibridge ce incorporeaza caracteristici inovatoare cum ar fi SIM Server Ready.

Tehnologia HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access), o versiune upgradata a retelei 3G, ofera performante mai bune in transmiterea datelor ajutand la promovarea serviciilor mobile IP in piata. TOPEX VoiBridge include de asemenea si caracteristici Mobility Extension si este o solutie perfecta de convergenta pentru clientii ce detin infrastructura IP PBX.

Echipamentul poate fi folosit pentru diverse aplicatii cum ar fi:

- Gateway intre retele mobile si retele VoIP

- Solutie SOHO pentru interconectarea telefoniei IP cu retelele mobile

- Solutie Enterprise pentru telefonia IP

- Operatori mobili care ofera servicii catre Clienti Business cu infrastructura IP

- Centre Telesales ce apeleaza retele mobile

- Advertising prin SMS pentru companiile de marketing

"Prin lansarea acestei noi versiuni a echipamentului VoiBridge, intentionam sa tinem pasul cu tehnologia din domeniul telecomunicatiilor astfel incat toti clientii nostri sa beneficieze de mai multe servicii de calitate si experiente imbunatatite de comunicare", a declarat dl. Prin intermediul acestui echipament utilizatorii isi reduc semnificativ costurile apelurilor telefonice datorita functiei de Rutare Avansata a Apelurilor. BUCURESTI / 14:41, 17. 07 Produsul are o capacitate de pana la 4 canale HSDPA la IP si functioneaza cu orice echipament Softswitch sau IP PBX, bazandu-se pe protocoale SIP si H323. .

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com