Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  TOPEX primeste Sigiliul de Excelenta it

Dan Adamescu CEO TOPEX.

Departamentul de Marketing al companiei TOPEX permite acesteia sa isi promoveze cu succes solutiile telecom profesioniste, cu o productivitate crescuta si flexibile si care sunt adaptate noilor nevoi ale pietei, imbunatatind operatiunile prezente. BUCURESTI / 10:10, 6. 03. 2008

Compania TOPEX a anuntat astazi ca Forumul European Multimedia si asociatiile sale partenere nationale si regionale au distins compania cu Sigiliul European de Excelenta pentru marketing inovativ/argint.

Ceremonia de decernare a avut loc pe data de 4 martie 2008 cu ocazia celui mai mare targ IT&C din Europa, CeBIT Hanovra, 39 de companii din 13 tari aparand pe listele premiantilor cu platina, aur si argint.

Pentru a se alinia la standardele internationale si pentru a urmari indeaproape concurenta, compania TOPEX devine pe zi ce trece mai constienta de necesitatea unei activitati eficiente a departamentului de marketing, fiind din ce in ce mai preocupata de modul cum este vazuta imaginea sa in piata In acest mod se creeaza un avantaj competitiv semnificativ prin utilizarea unor standarde deschise pentru o comunicare eficienta cu fiecare client.

Sigiliul European pentru Excelenta este acordat de sase ani consecutiv de catre Forumul European Multimedia in parteneriat cu E-Accelerator. Juriul alcatuit din reprezentanti ai asociatiilor partenere EMF a selectat castigatorii dintre importante companii europene si non europene de IT&C.

Doamna Margaretha Mazura, Secretar General in cadrul EMF, a declarat: "Suntem mandri ca avem posibilitatea sa premiem un numar mare de companii din diferite tari. Suntem mandri sa primim acest premiu ca o incununare a eforturilor si realizarilor noastre si suntem hotarati sa demonstram si pe viitor angajamentul nostru pentru calitate si excelenta. ", a declarat dl. Intr-adevar aceste companii primesc Sigiliul de Excelenta datorita orientarii lor catre un marketing eficient si mai ales inovativ. "

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 17 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Despre Organizatori

Forumul European Multimedia

Forumul European Multimedia (www. e-multimedia. org) este principala Asociatie Europeana ce promoveaza competitivitatea din industria media digitala pe piata internationala. Acest forum este platforma de coordonare dintre prinicipalele asociatii nationale si regionale de eContent si eBusiness. (www. e-multimedia. org/associations).

E-Accelerator

E-Accelerator (www. e-accelerator. eu) este o platforma serviciu one-stop-shop pentru companiile IT&C si media digitale care doresc sa se extinda la nivel international.

.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com