Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Sep-2019

it  TOPEX primeste Premiul Pentru it

In acest fel, TOPEX IP VCS este o solutie redundanta destinata Managementului Traficului Aerian si inglobeaza solutia VCS clasica si PSTN reusind foarte usor migrarea catre tehnologia IP. Ne motiveaza sa pastram si chiar sa imbunatatim standardele noastre astfel incat pe viitor sa obtinem rezultate imbunatatite", a adaugat Dl. Adamescu.

"TOPEX a fost distinsa cu Premiul pentru Produsul Anului 2007 pentru excelenta in dezvoltarea comunicatiilor de voce, date si video. " a declarat Rich Tehrani, Presedinte TMC si Group Editor-in-Chief la Communications Solutions.

"TOPEX a demonstrat ca este o companie dedicata calitatii si excelentei in solutii, companiile ce utilizeaza solutiile TOPEX, beneficiind de experienta TOPEX precum si de rentabilitatea investitiei. TMC este de asemenea prima publicatie care a testat produse noi in propriile laboratoare on-site. Solutia TOPEX este flexibila, usor de upgradat, integrat si personalizat si a fost creata pentru a asigura securitate si rezistenta atat la defectiunile hardware cat si la cele IP-link.

"Este o adevarata onoare pentru noi sa primim pentru al doilea an consecutiv Premiul pentru Produsul Anului acordat de Technology Marketing Corporations (TMC) dupa solutia multiSwitch premiata in anul 2006. ", a declarat Dl. Sunt fericit sa onorez munca si realizarile lor si astept cu nerabdare mai multe solutii inovatoare".

A opta editie a Premiilor Communications Solutions - Produsul Anului recunoaste viziunea, directia si atentia la detalii, caracteristici ale prestigiosului premiu. Au fost selectate cele mai revolutionare produse si servicii lansate pe piata in anul 2007, pentru realizarile lor inovatoare.

Lista castigatorilor Premiilor Produsul Anului 2007 poate fi gasita pe site-ul Communications Solutions.Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. TMCnet are aproape un milion de vizitatori din SUA conform Quantcast* si peste trei milioane de vizitatori unici in fiecare luna, potrivit WebTrends. Are o experienta de peste 18 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.Despre TMC:

Technology Marketing Corporation (TMC) este o companie media globala ce ajuta clientii nostri sa isi construiasca comunitatea in print sau on line. BUCURESTI / 17:24, 5. 06 Dan Adamescu CEO TOPEX. "Suntem orientati catre livrarea de solutii end-to-end ce raspund complet tuturor cerintelor de securitate, calitate si transport specifice domeniului strategic al Traficului Aerian si acest premiu reprezinta pentru noi sansa de a arata realizarile in materie de IP VCS tuturor companiilor din industrie. A fost dezvoltata datorita eforturilor sustinute ale companiei de a adapta tehnologiile VoIP existente in piata la cerintele curente ale industriei ATC. . TMC publica: Customer Inter@ction Solutions, revista Internet Telephony, revista IMS si Unified Communications. In plus,TMC organizeaza Conferinta si Expozitia INTERNET TELEPHONY, Conferinta Communications Developer si Conferinta Call Center 2. 0.

WIMAX. TMCnet. com - Now live!

Cable. tmcnet. com - Now live!

Pentru mai multe informatii despre TMC, va rugam vizitati site-ul http://www. tmcnet. com/TMCnet, website-ul TMC, este principala sursa de stiri si articole pentru industria comunicatiilor si tehnologiei.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com