Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  TOPEX anunta lansarea a trei produse it

Printre beneficiile sale se numara faptul ca suporta pana la 4 operatori mobili si prin intermediul acestui echipament clientul reduce semnificativ costul apelurilor IP catre retelele GSM/UMTS si invers.

Topex VoxiPlus este un VoIP-PRI-GSM gateway ce combina multiple tipuri de interconectari intr-o singura platforma, ajutand clientul sa isi optimizeze si sa isi sustina mai bine nevoile de afaceri. Acesta este o solutie "all-in one" IP PBX, E1 si GSM gateway, Fax si Server Unified Messaging oferind instrumente de Rutare de Cost Minim si implementarea simpla a telefoniei IP.

Topex VoiBridge este un gateway de capacitate mica VoIP la GSM/UMTS si principala sa functionalitate este de a interconecta retelele VoIP cu cele mobile. Dan Adamescu

Participand pentru prima data la acest eveniment important, compania TOPEX isi va prezenta ultimele sale produse in perioada 11-14 februarie 2008 in hala 2-1, stand 2. 1D73.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. . Are o experienta de peste 16 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
BUCURESTI / 13:04, 22. 01. 2008

TOPEX, compania europeana de telecomunicatii, isi imbogateste gama de produse lansand in cadrul celui mai de succes eveniment al telefoniei mobile din lume, GSMA Mobile World Congress, Barcelona, trei noi produse.

Ca urmare a eforturilor sale permanente de a se adapta la cerintele curente ale pietei si de a-si extinde portofoliul de parteneri, echipa TOPEX a creat trei noi produse destinate companiilor mici si mijlocii Dan Adamescu, CEO al companiei TOPEX "Prin lansarea celor trei produse demonstram inca o data angajamentul nostru pentru a indeplini cerintele in continua crestere ale mediului de afaceri profesional si ale pietei de telecomunicatii. Asteptam cu nerabdare sa prezentam aceste produse si sa intalnim viitori clienti si parteneri. " - a adaugat dl. Furnizand linii GSM, PRI, BRI si IP intr-o singura platforma, echipamentul reprezinta solutia perfecta pentru clientii corporate, companii mici si mijlocii si furnizorii de servicii de talie mica.

Prin lansarea acestor trei produse, compania TOPEX urmareste sa furnizeze clientilor sai solutii care sa vina in intampinarea nevoilor acestora de investitii, securitate si simplitate.

"Privim participarea la Mobile World Congress ca un eveniment strategic pentru compania noastra si suntem incantati sa luam parte la cel mai important eveniment al telefoniei mobile din lume" a declarat Dl.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com