Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  TOPEX a lansat un nou web site dedicat it

Dispozitivul hardware utilizeaza protocoale de criptare AES pe 128/256 biti pentru a oferi o confidentialitate a datelor avansata. Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM,VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP,H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatiide voce ATC. Acest dispozitiv wireless pentru voce si date este compatibil cu tehnologiile de date mobile HSUPA/HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS si serveste de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video. Router-ul actioneaza si ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

TOPEX a lansat acest site dedicat produselor wireless, pentru a permite companiei sa comunice mai eficient informatii specifice clientilor si partenerilor sai. Atentia acestui web site este axata pe directia pivot a companiei TOPEX din ultimii doi ani, router-ul Bytton si solutiile sale. Ne dorim ca acest site sa fie o resursa valoroasa si competitiva care sa ofere vizitatorilor instrumente de inalta calitate pentru a-i ajuta cu succes in activitatile lor de business. "

TOPEX Bytton se afla in avangarda comunicatiilor wireless, incorporand tehnologii de reducere a costurilor si continua sa integreze cele mai recente inovatii tehnologice. Este o procedura simpla prin care cei interesati afla ceea ce facem in aceasta industrie. ", a declarat domnul Constantin Dumitrescu Director de Marketing si Vanzari al companiei. "TOPEX are ca obiectiv atragerea acelor persoane care sunt in cautare de routere ce integreaza diferite module radio pentru a avea acces la retelele GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUP, interesate de proiectele noastre. TOPEX Wireless contine cuvinte cheie optimizate care vor ajuta traficul website-ului si vor obtine o prezenta imbunatatita.

"Site-ul este un instrument de valoare pentru cei care sunt in cautare de solutii wireless dedicate si personalizate. Punerea in aplicare a hardware-ului pe baza de criptare are un impact important asupra capacitatii aplicatiei de a asigura date rapid si eficient.

Aceste implementari asupra vitezei de acces si asigurarii informatiei au permis comunicatiilor wireless sa fie utilizate ca solutii de acces primar sau de backup, fiind mai usor de implementat, in comparatie cu tehnologiile cu fir.

Pentru a vizita noul site dedicat solutiilor wireless si pentru a afla mai multe detalii despre routere-le wireless TOPEX, accesati: www. topexwireless. com.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Vizitatorii pot gasi informatii diverse despre fiecare echipament Bytton intr-o sectiune de produse usor de navigat.

Lansarea noului site are scopul de a oferi o imagine profesionista companiei TOPEX ce se potriveste cu industria in care aceasta isi desfasoara activitatea. Aceasta tehnica permite protejarea datelor chiar si atunci cand sistemul de operare nu este activ, de exemplu, daca datele sunt citite direct de pe hardware. TOPEX, producator de echipamente de telecomunicatii si furnizor de solutii NGN, are placerea sa anunte lansarea website-ul sau dedicat TOPEX Wireless. Site-ul este un mediu virtual care include brosuri tehnice, prezentari, solutii, studii de caz dar si stiri si evenimente din industrie. Noul site se gaseste la adresa www. topexwireless. com.

Router-ul TOPEX Bytton Wireless Broadband este un echipament profesional multifunctional care ofera conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrala) si acces internet pentru o retea locala de computere prin intermediul retelelor publice mobile. Site-ul este in concordanta cu identitatea "everything connects" a companiei si a fost creat pentru a oferi clientilor o prezenta online asupra produselor sale wireless. Astfel, inginerii departamentului de Cercetare si Dezvoltare au creat pentru acest produs o criptare hardware, pentru a proteja confidentialitatea datelor stocate in echipament.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com