Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  TOPEX a cistigat premiul Best it

TOPEX MobiLink IP recunoscut ca fiind cea mai buna solutie SMB la conferinta din Miami

TOPEX a anuntat ca solutia sa Mobilink IP a primit premiul "Best of Show" in cadrul categoriei "cea mai buna solutie SMB" la targul ITEXPO TMC Est ianuarie 2010 in Miami.

Gateway-ul TOPEX GSM / UMTS de capacitate mica cu interfete VoIP, Mobilink IP, este cea mai recenta versiune a tehnologiei clasice analogica de la GSM si ISDN la terminale GSM - utilizat pentru a conecta centrale PBX la retelele de telefonie mobila In plus, TMC organizeaza INTERNET TELEPHONY Conference & EXPO si Communications Developer Conference. O lista completa a castigatorilor este postata pe web site-ul TMC www. tmcnet. com.

Despre TOPEX:
TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Aceasta distinctie evidentiaza realizarile tehnologice si caracteristicile inovative ale produselor care au fost nominalizate. . Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.
Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Despre TMC:
Technology Marketing Corporation (TMC) detine 4 publicatii tiparite: Customer Inter@ction Solutions, revista INTERNET TELEPHONY, Unified Communications si NGN magazine. TMCnet are aproximativ trei milioane de cititori unici in fiecare luna. Prin intermediul acestui premiu dovedim inca o data angajamentul pentru calitate si eforturile noastre continue in dezvoltarea si furnizarea de solutii IP ", a declarat Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX. "Acest premiu ne motiveaza sa continuam inovatiile din domeniul IP, astfel incat sa satisfacem cerintele clientilor nostri. ", a adaugat dl. Dumitrescu.

"Saptamana trecuta in Miami am stabilit noi standarde la ITEXPO in ceea ce priveste numarul participantilor, noutatile prezentate de expozanti, precum si calitatea acestui eveniment, si consideram ca firmele castigatoare au depus un efort considerabil pentru a se evidentia. " a declarat Rich Tehrani, CEO si redactor-sef al TMC. "Toate firmele care au participat la ITEXPO au contribuit la succesul acestui eveniment, si suntem mandri sa onoram companii precum TOPEX, cu premiul "Best-of-Show".

Premiile Best of Show ITEXPO sunt acordate produselor inovatoare si solutiilor expuse in timpul evenimentului. Echipamentul este o solutie perfecta pentru interconectarea telefoniei IP cu retelele celulare.

"Suntem incantati sa acceptam premiul "Best of Show" ca o incununare a realizarilor noastre. TMCnet, website-ul TMC, este principala sursa de stiri si articole pentru industria comunicatiilor si tehnologiei. Deci, gateway-ul VoIP GSM este utilizat pentru a reduce costurile si a economisi bani pentru apelurile de la IP la retelele celulare si invers.
TOPEX MobiLink IP suporta pana la 2 operatori mobili, este o solutie ideala pentru reducerea costurilor cu recuperarea rapida a investitiei si, de asemenea, functioneaza cu orice Softswitch IP-PBX bazandu-se pe protocoale SIP si suportand NAT traversal. TMC este de asemenea prima publicatie care a testat produse noi in propriile laboratoare on-site.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com