Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Someri din Bucuresti si Ilfov it

Ei vor fi primi si asistenta pentru completarea CV-urilor online, intr-un portal specializat, unde sunt inscrise si companii din Bucuresti si Ilfov, dar vor avea si ocazia de a participa la doua burse ale locurilor de munca.

Participand la proiect, somerii pot face si dovada ca au urmat cursuri autorizate de recalificare, putand astfel sa primeasca indemnizatia de somaj pana la incheierea perioadei maxime la care au dreptul, conform legii.

Inscrierea la curs se face prin depunerea unui dosar care sa contina: Curriculum Vitae, copie a actului de identitate si dovada calitatii pe piata muncii, obtinuta de la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Mediafax, in parteneriat cu Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro si Media Sat, au inceput inscrierile pentru un curs gratuit de IT si pentru evaluarea competentelor si consiliere pentru angajare in cadrul programului "Integrare pe piata muncii a somerilor de lunga durata, persoanelor inactive si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca" - PERSACT (ID 75855).
Programul, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, se adreseaza somerilor de lunga durata, persoanelor inactive si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din Bucuresti si Ilfov, accentul fiind pus pe absolventii de studii medii.

Participantii vor avea ocazia sa dobandeasca abilitati de baza in domeniul IT, sporindu-si sansele de a-si gasi un loc de munca, si vor beneficia de consiliere si evaluari de competente, dar si de informatii actualizate legate de piata muncii in regiunea Bucuresti-Ilfov.
Cursul IT este autorizat de Consiliul National de Ocupare si Formare Profesionala (CNFPA), iar cursantii primesc, in urma examenului sustinut in fata comisiei CNFPA, certificate recunoscute pe plan international, dar si o subventie.

Participantii la program beneficiaza de evaluare psihologica, de competente si comportamentala, dar si de consiliere specializata, care le vor spori sansele de angajare dupa incheierea programului. . 256. 100 sau 0746239185 email persact@mediafax. ro sau pe site-ul proiectului, www. euvreaujob. ro.
Programul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si are o durata totala de 18 luni.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com