Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Solutia imbunatatita TOPEX it

BUCURESTI / 15:18, 6. 05. 2008

Compania TOPEX a testat cu succes noua varianta imbunatatita a solutiei VCS la ADMINISTRATIA ROMANA A SERVICIILOR DE TRAFIC AERIAN (ROMATSA) utilizand convertorul de semnalizare Multi Frequency Coding (MFC) ce asigura trasportul acestui protocol peste internet conform cerintelor EUROCONTROL TOPEX IP VCS are o arhitectura flexibila si poate integra echipamente ale diferitilor vendori (IP media gateways, IP radio gateways, IP voice recorders, SIP phones).

Bazandu-se pe experienta sa avansata in proiectarea si implementarea infrastructurii IP, TOPEX livreaza solutii end-to-end ce raspund complet tuturor cerintelor de securitate, calitate si transport specifice domeniului strategic al Traficului Aerian.

Despre ROMATSA

Din anul 1991, anul infiintarii, obiectivul prioritar a fost si este furnizarea de servicii de trafic aerian pentru aeronavele ce executa zboruri GAT (trafic aerian general) in conditii IFR (reguli de zbor dupa instrumente) in spatiul aerian al Romaniei precum si orice alt spatiu aerian delegat Romaniei prin acorduri internationale.

ROMATSA asigura conducerea si dezvoltarea unitara a activitatilor de dirijare a aeronavelor apartinand utilizatorilor sau operatorilor, promoveaza armonizarea si integrarea in sistemul specializat european (EUROCONTROL), asigura, impreuna cu Ministerul Apararii Nationale, utilizarea coordonata a spatiului aerian al Romaniei de catre aviatia civila si militara.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. . Este o solutie sigura, usor de folosit, upgradat si personalizat deoarece se foloseste de infrastructura sistemului existent si detine toate avantajele unei solutii bazate pe tehnologia IP.

"Comunicatiile din domeniul Managementului Traficului Aerian presupun incredere, redundanta, fiabilitate, calitate si tehnologie de inalta clasa dar si echipamente orientate spre tehnologii viitoare. ", a declarat dl. Acest lucru se traduce in avantajul solutiei IP VCS fata de cea VCS clasica: o singura retea pentru a implementa, configura si administra servicii de comunicatii prezente si viitoare. ", a adaugat dl. Adamescu.

Solutia imbunatatita TOPEX este destinata convertirii liniilor cu 2280 KHz si semnalizare MFC intr-o semnalizare ce poate fi transportata peste reteaua IP. Dan Adamescu, Director General in cadrul companiei TOPEX. "Datorita experientei pe care o avem in integrarea tehnologiei VoIP pentru toate tipurile de interfete, putem spune ca un lucru important legat de reteaua IP este acela ca prin intermediul acesteia se pot transporta orice fel de mijloace de comunicatii precum voce, date, video sau multimedia. Scopul retelei MFC este acela de a conecta mai multe unitati independente la o singura infrastructura puternica si consacrata.

Solutia TOPEX a fost lansata international cu trei ani in urma, fiind prima implementare complet IP a unei retele de transport multiserviciu pentru domeniul ATC avand insa acum capacitati superioare conform cu progresul tehnologiei IP. Datorita colaborarii excelente dintre cele doua companii, certificata de relatiile de afaceri indelungate, ROMATSA, organizatia ce realizeaza dirijarea si controlul traficului aerian, a ales sa testeze noua solutie TOPEX.

Pe durata desfasurarii acestor teste, reteaua de comunicare sol-sol dintre centrele de control al traficului aerian din cadrul ROMATSA a fost asigurata de echipamentul TOPEX VCS prin intermediul conexiunii MFC. Are o experienta de peste 18 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com