Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  Solutia TOPEX VCS-IP prezentata it

BUCURESTI / 12:08, 3. 03. 2008

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, compania TOPEX va expune in perioada 11 - 13 martie in cadrul celui mai mare eveniment pentru controlul traficului aerian din lume, ATC Global Amsterdam, unde isi va prezenta solutia VCS-IP pentru comunicatiile ATC Un aspect cheie al sistemului TOPEX este redundanta geografica. Are o experienta de peste 17 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
. Componentele cheie ale acestei solutii sunt: Controller Working Positions, Database, OAM, Media Gateway-uri, Server Radio si Gateway-uri, Servere de Sincronizare.

Compania TOPEX a implementat deja cu succes doua sisteme VCS-IP in Romania si se pregateste pentru implementarea altora in viitorul apropiat. Prezentarea scoate in evidenta flexibilitatea, scalabilitatea si durata de viata a sistemului VCS IP in comparatie cu arhitecturile conventionale ale sistemului VCS bazate pe structura TDM. Sistemele pot fi separate geografic astfel incat in cazul in care un server cedeaza, cel de-al doilea, amplasat intr-o alta locatie, va deveni activ. Compania a dezvoltat solutii complete de semnalizare ce indeplinesc cerintele si standardele regulilor internationale (SIP, R2S, RTP, MFC-R2, Euro-ISDN, etc. ). In acest fel, compania TOPEX prezinta modalitati de optimizare ale costurile de comunicare in ATC folosind solutii IP la cele mai inalte standarde.

"Consideram ca evenimentul ATC Global 2008 ne va oferi o metoda eficienta de prezentare a avantajelor solutiei TOPEX VCS IP in fata clientilor nostri. ", a declarat Radu Balaci, Business Development Manager TOPEX. "Know-How-ul in industria comutatiilor de voce de optsprezece ani, la care se adauga experienta in crearea sistemelor VCS-IP traditionale plus faptul ca poate oferi un system VCS complet end to end, face din compania TOPEX un important cadidat in implementarea sistemului VCS-IP si de aceea asteptam cu nerabdare sa intalnim potentiali clienti", a adaugat Radu Balaci.

Evenimentul aduna impreuna furnizori si cumparatori ai produselor si serviciilor pentru controlul traficului aerian din intreaga lume iar echipa TOPEX se va alatura acestor participanti in perioada 11-13 martie in hala 10, stand D131.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Redundanta geografica face ca echipamentul TOPEX VCS-IP sa reziste atat la defectiunile hardware cat si la cele IP-link.

Participarea companiei TOPEX la ATC Global consta nu numai in prezentarea produselor sale dar si in sustinerea unei prezentari in cadrul Programului seminar pentru comunicatii IP.

"VCS-IP in retelele ATC: architectura, protocoale si implementare" este titlul prezentarii ce va fi sustinuta de Radu Balaci, Business Development Manager in cadrul companiei TOPEX pe data de 11 martie.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com