Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Site-ul wwwmediafaxro - record it

In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.
Site-ul www. mediafax. ro a inregistrat un record de trafic - 94. 249 de vizitatori unici - duminica, 6 decembrie, in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, conform datelor SATI.

Numarul total de afisari a ajuns, de asemenea, la o valoare record de 402. 978 de afisari, generate de informatiile in timp real despre desfasurarea votului si rezultatele exit poll-urilor.

Interesul crescut fata de stirile despre alegerea presedintelui s-a manifestat pe tot parcursul zilei. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Inca de dimineata, traficul inregistrat pe www. mediafax. ro a fost mai mare decat la primul tur de scrutin, iar aceasta tendinta s-a mentinut pana la sfarsitul zilei.

Mediafax. ro si-a tinut vizitatorii conectati la procesul de alegere a presedintelui prin stiri despre desfasurarea scrutinului in Bucuresti si in tara, prin informatii in timp real de la Biroul Electoral Central si prin rezultatele celor patru exit poll-uri si ale numaratorii paralele realizate de partide.

La acestea s-au adaugat reportajele realizate de jurnalisti Mediafax la sediile PSD si PDL inainte si dupa anuntarea rezultatelor sondajelor la iesirea de la urne, precum si comentarii despre reactiile celor doi candidati la inchiderea urnelor.

De luni, vizitatorii www. mediafax. ro vor gasi pe site rezultate oficiale ale alegerilor, noi reactii ale liderilor politici, informatii despre consecintele votului de duminica si interpretari din presa straina ale evenimentelor din Romania.

Despre www. mediafax. ro

Din iulie 2007, Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Totodata, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate impreuna cu jurnalistii Mediafax evenimente si probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de stiri", ce poate fi accesat la adresa www. mediafax. ro/blog. In 2007, www. mediafax. ro a castigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de stiri.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Site-ul furnizeaza in timp real continut multimedia (text, fotografii, inregistrari audio si video), prezentand echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultura-media, life-inedit si stiinta-sanatate.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com