Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  Seminar TOPEX Solutii eficiente it

Acest echipament ofera functionalitati si servicii PBX complete si imbunatateste comunicatiile intreprinderii cu noi aplicatii datorita infrastructurii IP. Controlul informatiei devine un instrument in avantajul utilizatorului care poate controla directia apelului telefonic, email-urile, mesajele de tip voce si fax cu avantaj in cresterea comunicarii.
Cu siguranta IP este tehnologia viitorului pregatita pentru furnizarea tuturor serviciilor de comunicatii, iar seminarul TOPEX va prezenta detalii despre modul in care o afacere poate fi mai profitabila utilizand centrala telefonica IP TOPEX VoisTel. Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
In actualul climat de business, suntem martorii unei schimbari fundamentale in modul in care examinam si tratam fiecare decizie de dezvoltare. Echipamentul suporta interfete ISDN PRI (E1) sau ISDN-BRI si VoIP impreuna cu canale GSM/3G. Prin intermediul placilor GSM/UMTS integrate, toate apelurile pot fi administrate intr-un mod eficient, oferind posibilitatea convergentei intre toate tipurile de retele in propriul sistem de comunicatii: PSTN, IP si mobile.
Investitia intr-o centrala telefonica IP are sens nu doar pentru companiile noi pe piata ce achizitioneaza un sistem de telefonie dar si pentru companiile care detin deja o centrala telefonica. Investitiile in comunicatiile IP, datorita beneficiilor pe care le aduc, raman insa in topul prioritatilor si in aceste conditii.
Seminarul TOPEX isi propune sa evidentieze avantajele aduse de tehnologia VoIP in solutiile de telefonie TOPEX, raspunzand nevoilor si provocarilor din sectorul afacerilor mici si mijlocii.
Seminarul va aborda teme de actualitate, oferind exemple de solutii pentru reducerea costurilor ce raspund cerintelor oricarei companii. Tot la aceasta adresa puteti solicita programul complet al evenimentului.
Despre TOPEX:
TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Modularitatea hardware si software permite companiei sa creeze propria solutie in concordanta cu necesitatile proprii. Schimbarea trebuie sa fie in aceeasi directie cu noile obiective definite pentru situatii de incertitudine. Pe langa caracteristicile unui IP PBX clasic, echipamentul TOPEX incorporeaza si cartele GSM pentru convergenta cu retelele mobile. O astfel de centrala IP permite reducerea semnificativa a costurilor in management dar si controlul costurilor pentru apeluri astfel incat, trecerea pe un sistem de telefonie IP ar trebui sa fie alegerea fiecarei companii.
Telefonia IP ofera o platforma cuprinzatoare pentru unificarea oricarui aspect al comunicarii, asigurand afacerii o integrare mai larga intre sistemele si echipamentele utilizatorilor, un management mai bun din punct de vedere al interactiunilor multimedia, sporind mobilitatea fortei de lucru si chiar securitatea.
Evenimentul va avea loc in data de 4 martie 2009 la Hotel JW Marriott, sala Galati, intre orele 9:30 - 14:30.
Pentru a afla mai multe informatii despre cum puteti beneficia de solutiile TOPEX, pentru a realiza o reducere substantiala a costurilor apelurilor dumneavoastra, va invitam sa va inregistrati la evenimentul nostru accesand link-ul urmator: http://www. topex. ro/ro/special_offers.
De asemenea puteti trimite feedback-ul dumneavoastra privind subiectul propus la adresa de e-mail pr@topex. ro.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com