Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  S-a lansat wwwMachiavelliro it

Agentia OSC editeaza si portalurile www. Administratie. ro, www. MedicalManager. ro, www. EduManager. ro, www. EuroUrbanism. ro, www. TravelManager. ro, www. AgroAliment. ro si www. SectorPublic. ro. In luna martie a fost lansat www. Machiavelli. ro - PORTALUL PROFESIONISTILOR IN POLITICA, un instrument de comunicare si informare util atat politicienilor si partidelor politice, cat si jurnalistilor, reprezentantilor mass-media si in general tuturor celor interesati de activitatea politica din Romania.
Portalul www. Machiavelli. ro colecteaza si publica informatii despre cele mai importante persoane, institutii si organizatii de pe esichierul politicii romanesti: presidentie, ministri, membri ai structurilor guvernamentale, parlamentari, lideri ai ai structurilor politice centrale si locale, membri ai administratiei publice.
www. Machiavelli. ro publica in timp real stiri, comentarii, declaratii, reportaje si interviuri cu si despre oamenii politici din Romania, fiind actualizat in permanenta cu cele mai recente informatii. Newsletter-ul este trimis zilnic, prin e-mail, la abonati: politicieni, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai societatii civile, jurnalisti. Agentia OSC este specializata in comunicare directa si management relational cu grupuri de audienta premium. De asemenea, pe portal se regasesc cele mai importante editoriale si articole politice din presa centrala si locala, stiri in format video si spicuiri de pe cele mai accesate bloguri politice. Portalul pune la dispozitia utilizatorilor o complexa baza de date cu cei mai importanti politicieni din Romania, cv-urile acestora si datele lor de contact.
Newsletter-ul portalului contine sinteza stirilor publicate pe www. Machiavelli. ro. Abonarea este gratuita si se poate realiza prin simpla accesare a butonului "Newsletter" de pe portal.
Portalul www. Machiavelli. ro este un produs al Agentiei OSC - Liderul comunicarii directe.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com