Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Rezultatele oficiale ale alegerilor it

Totodata, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate impreuna cu jurnalistii Mediafax evenimente si probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de stiri", ce poate fi accesat la adresa www. mediafax. ro/blog. In 2007, www. mediafax. ro a castigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de stiri.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Luni, vizitatorii site-ului au ramas conectati la subiectul alegerilor prin stirile despre rezultatele oficiale si despre reactiile liderilor politici, prin informatii despre consecintele votului de duminica, prin interpretari din presa straina ale evenimentelor din Romania si prin comentarii realizate de jurnalisti cu experienta ai Mediafax pe domeniul politic.

Despre www. mediafax. ro

Din iulie 2007, Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Peste 120. 000 de vizitatori unici, o valoare record pentru www. mediafax. ro, au accesat site-ul luni, 7 decembrie, cand Biroul Electoral Central a anuntat rezultatele partiale si finale ale alegerilor prezidentiale.

Totodata, www. mediafax. ro a inregistrat un nou record de afisari: 763. 987 pagini, conform datelor SATI.

Numarul de vizitatori unici de luni indica o crestere de 30% fata de traficul inregistrat cu o zi in urma, care reprezentase, la randul sau, un record pentru site-ul de stiri. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.
Site-ul furnizeaza in timp real continut multimedia (text, fotografii, inregistrari audio si video), prezentand echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultura-media, life-inedit si stiinta-sanatate. In ceea ce priveste afisarile, acestea au crescut cu 90% din ziua alegerii presedintelui in cea a anuntarii rezultatelor.

Intervalul cu cel mai mare trafic inregistrat luni a fost cel cuprins intre orele 9. 00 si 10. 00, dupa anuntarea rezultatelor partiale ce aratau o ierarhie diferita a candidatilor decat exit poll-urile.

Lupta stransa dintre cei doi candidati la aceste alegeri prezidentiale a crescut interesul utilizatorilor de Internet fata de informatiile in timp real transmise de www. mediafax. ro.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com