Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  RCS RDS va oferi Digi Sport it

RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. RCS & RDS precizeaza ca toti abonatii companiei la serviciile de televiziune prin cablu si satelit, vor avea acces la canalul Digi Sport care va fi lansat oficial joi, 23 iulie 2009, astfel incat vor putea urmari si meciul retur dintre Ujpest Budapesta si Steaua Bucuresti, meci decisiv pentru calificarea in Europa League.

Meciul dintre Ujpest si Steaua va fi transmis in direct si va fi precedat, incepand de la ora 18:30, de emisiunea inaugurala a postului Digi Sport, care il va avea ca invitat special pe domnul Cristian Topescu, alaturi de alte personalitati marcante din lumea sportului din Romania.

******

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. Operatorul de telecomunicatii are 6500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.

RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com