Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  RCS RDS ofera cartele Digi Mobil it

Clientii Digi Mobil din Spania nu vor mai avea nevoie de alta cartela cand vor veni in Romania, pentru ca cele doua numere se vor activa automat in functie de tara in care acestia se afla. In Spania, vor dispune de tarife identice pentru apeluri catre toate retelele fixe si mobile din ambele tari (7 eurocenti fara TVA pentru retelele fixe si 12 eurocenti fara TVA, pentru cele mobile) si de un singur tarif (5 eurocenti pe minut fara TVA) pentru apeluri in si intre retelele mobila Digi Mobil Spania, mobila Digi Mobil Romania si fixa Digi Tel Romania. Cartela prepaid Digi Mobil Spania va avea un credit inclus de 6 Euro.

Astfel, beneficiarii promotiei vor dispune gratuit de o oferta unica atat in Romania, cat si in Spania, oferta Digi Mobil "In familie". Cartela primita in cadrul promotiei poate fi ulterior reincarcata in cele 30. 000 de locatii Digi Mobil din Spania dar si in punctele de prezenta ale RCS & RDS din Romania.
Detalii legate de promotie si despre oferta completa Digi Mobil Spania pot fi obtinute la numerele de telefon ale Digi Mobil 0040 31 400 6422, 0034 642 222 642, precum si la www. digimobil. es.
Despre RCS & RDS
RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. Oferim clientilor 95 de agentii pe teritoriul Romaniei. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.
RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. Digi Mobil "In familie" este serviciul de telefonie mobila destinat romanilor care locuiesc in Spania si care au nevoie sa comunice permanent, cu cele mai mici costuri, in Romania.
Calatorii Atlassib din cadrul promotiei "Calatoreste cu Atlassib in Spania sub acoperire Digi Mobil" vor primi o singura cartela SIM cu doua numere de telefon, unul din Spania si unul din Romania. Tractorului 14
Tel: (004) 0269 224101
Fax: (004) 0269 224296
E-mail: office@atlassib. ro
Web: www. atlassib. ro
In timpul vizitelor in Romania, premiatii campaniei Digi Mobil Spania - Atlassib Romania vor efectua convorbiri la tarifele locale, aceleasi cu cele ale Digi Mobil Romania (1 eurocent pe minut fara TVA pentru convorbiri in Digi Mobil si Digi Tel Romania, 2 eurocenti fara TVA pentru orice retea fixa din Romania si intre 8 si 10 eurocenti pe minut fara TVA, pentru retelele mobile din Romania).
Cartela prepaid Digi Mobil Spania oferita cadou de catre RCS & RDS in agentiile Atlassib va putea fi utilizata atat in telefoanele Digi Mobil de la RCS & RDS cat si in orice telefon decodat din Spania si in orice telefon 3G decodat, in Romania. RCS & RDS si Atlassib deruleaza campania "Calatoreste cu Atlassib in Spania sub acoperire Digi Mobil"
In perioada 1 septembrie - 15 noiembrie 2009, RCS & RDS, singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii - televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila - si Atlassib, cel mai mare transportator international de calatori din Romania, deruleaza campania promotionala "Calatoreste cu Atlassib in Spania sub acoperire Digi Mobil".
Toti calatorii care cumpara si achita integral, in perioada campaniei, in agentiile ATLASSIB care functioneaza pe teritoriul Romaniei, contravaloarea biletului de calatorie cu autocarul pe ruta Romania - Spania, vor primi cadou o cartela SIM pentru serviciul preplatit Digi Mobil din Spania. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 tipuri de servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia si Spania.
Despre Atlassib
S. C. ATLASSIB S. R. L. este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de calatori. Urmare efortului continuu depus de cei peste 1000 de angajati si a dorintei celor doi asociati de a fi cei mai buni, ATLASSIB este, astazi, dupa 16 ani de la infiintare, cel mai mare transportator international de calatori din Romania. Peste 500. 000 de persoane ne prefera anual pentru a calatori in Germania, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Franta, Suedia, Belgia, Olanda, Portugalia, Anglia si Grecia. In plus, ATLASSIB ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii biletelor ON-LINE, cu achitare prin card.

RCS & RDS
Bucuresti, sector 5
Str. Staicovici nr. 75
Cladirea Forum 2000
Tel: +40(31) 400 4440
Fax: + 40(31) 400 4441
E-mail: office@rcs-rds. ro
Web: www. rcs-rds. ro

ATLASSIB
Sibiu
Str. Operatorul de telecomunicatii are 6500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com