Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  RCS RDS lanseaza internetul it

Operatorul de telecomunicatii are 6500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari. Pentru a beneficia de viteza dorita (7. 2 Mbps), modemul din telefonul abonatului va trebui sa permita aceasta viteza.
Pentru utilizarea Digi Net Mobil pe computer, RCS & RDS ofera un modem USB de date 3G: in custodie - pentru abonatii deja existenti si contra cost - pentru cei care doresc doar internet mobil de la RCS & RDS.

Clientii companiei au avantajul unei oferte de internet mobil adaptate cerintelor lor, in functie de serviciul deja achizitionat de la RCS & RDS: fie in abonament gratuit sau de maxim 10 lei (inclusiv TVA), fie in varianta costuri per trafic.
Abonatii care beneficiaza de serviciul de internet de la RCS & RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit, astfel: in cazul abonatilor de internet Cable Link si Fiber Link 1 (internet cu viteze de pana la 30 Mbps internet si metropolitan) optiunea pentru internet mobil presupune plata unui abonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA) iar in cazul abonatilor sai de Cable Link si Fiber Link 2 (internet cu viteze de pana la 50 Mbps internet si metropolitan) RCS & RDS are o oferta speciala, internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de pana la 7. 2 Mbps si echipament in custodie (modem USB).
Abonatii serviciului de telefonie mobila la 2 euro/luna cu convorbiri nelimitate in reteaua RCS & RDS, precum si cei care nu platesc abonament pentru telefonia mobila dar platesc exclusiv convorbirile in aceasta retea sau convorbirile plus un abonament la un alt serviciu al companiei, pot beneficia de aceasta viteza de acces si in afara unui abonament cu cost lunar la internet mobil, pentru 0. 05 euro/1 MB, respectiv 0. 1 euro/1 MB. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. In acest moment, in restul retelei nationale 3G a RCS & RDS oferta de internet mobil este disponibila la viteze de acces de pana la 384 kbps.

Digi Net Mobil cu rate de transfer de pana la 7. 2 Mbps, trafic nelimitat si abonamente de pana la 15 lei (inclusiv TVA) este disponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru zona de business, pe telefoanele mobile sau prin modem care se conecteaza la portul USB al unui computer sau laptop.
Pentru conectarea la internet pe telefonul mobil este necesar ca terminalul sa aiba incorporat un modem de date 3G. De el vor beneficia atat clientii actuali ai companiei cat si cei care nu au achizitionat inca unul din serviciile RCS & RDS si momentan doresc doar noul Digi Net Mobil.

Viteze de acces de pana la 7. 2 Mbps si trafic nelimitat pentru maxim 15 lei - disponibile deja in Bihor si Timis
Operatorul de telecomunicatii lider pe segmentul serviciilor de internet din Romania cu peste 1. 000. 000 de utilizatori unici, a lansat internetul mobil Digi Net Mobil cu viteze de acces de pana la 7. 2 Mbps in judetele Bihor si Timis, urmand sa extinda oferta la nivelul tuturor marilor orase din Romania, pana la finele acestui an. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. Oferta este disponibila pe orice telefon mobil care incorporeaza un modem 3G si permite o rata de transfer de pana la 7,2 Mbps.

Pentru cine doreste sa beneficieze doar de oferta de internet mobil a RCS & RDS, compania are disponibil acest serviciu in abonament de 15 lei (inclusiv TVA), cu urmatoarele caracteristici: viteze de pana la 7. 2 Mbps, trafic nelimitat inclus si echipament de acces la un cost de 55 euro (fara TVA).

Informatii suplimentare despre intreaga oferta de servicii, inclusiv despre internetul mobil Digi Net Mobil al RCS & RDS puteti obtine din urmatoarele surse: in punctele de prezenta si in Call Center-ul companiei, la adresa clienti@rcs-rds. ro sau pe www. rdstel. ro.

******
RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS, singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii - televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil - a lansat recent oferta sa de internet mobil, Digi Net Mobil.

Digi Net Mobil, internetul mobil cu cel mai mic pret din Romania
Pretul abonamentelor pentru internetul mobil oferit de catre operatorul lider pe segmentul de internet din Romania, este cel mai mic de pe piata. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.
RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com