Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  RCS RDS extinde internetul it

In cadrul acestei campanii, RCS & RDS va anunta, pe masura expansiunii serviciului recent lansat, noile judete care beneficiaza de cea mai ieftina oferta de internet mobil din Romania: "Ne-am propus sa extindem Digi Net Mobil la nivelul intregii tari, pentru ca toti abonatii nostri sa poata beneficia de servicii de internet mobil de calitate la cele mai mici preturi. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. Abonatii nostri vor putea achizitiona Digi Net Mobil cu abonamente de 0 lei sau 10 lei, in functie de pachetul ales iar viitorii nostri clienti exclusiv pe acest serviciu au, la randul lor, o oferta de abonament la internet mobil extrem de atragatoare, de numai 15 lei. ", a declarat Ovidiu Popa, Director Comercial RCS & RDS.

Cel mai ieftin internet mobil cu viteze de pana la 7. 2 Mbps - in inca 5 orase din Romania

RCS & RDS va incepe, din aceasta saptamana, sa extinda serviciul sau de internet mobil cu cele mai mici preturi din Romania, prin introducerea ofertei Digi Net Mobil cu viteze de pana la 7. 2 Mbps in inca 5 orase din tara: Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi. In urma cu numai doua saptamani, compania a anuntat in judetele Timis si Bihor oferta sa de internet pe telefoanele mobile si prin modem USB, cu viteze de transfer de pana la 7. 2 Mbps, cu echipamente in custodie si cu preturi ale abonamentelor de 0 lei, 10 lei sau 15 lei (inclusiv TVA) in functie de pachetul ales. . Ca si in Timis si Bihor, Digi Net Mobil este disponibil acum in cele 5 noi orase:

· in abonamente cu preturi speciale, pentru abonatii altor servicii RCS & RDS:

- cu 0 lei - pentru abonatii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de 50 Mbps)
- cu 10 lei (inclusiv TVA) - pentru abonatii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de 30 Mbps) si pentru abonatii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV
- cu tarife per trafic pentru clientii Digi Mobil (telefonie mobila)

· in abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii exclusiv la Digi Net Mobil

RCS & RDS isi propune sa aduca pana in decembrie 2009, atat clientilor rezidentiali cat si celor de business aflati pe intreg teritoriul tarii, internetul mobil cu cele mai mici preturi, Digi Net Mobil.

Informatii suplimentare despre intreaga oferta de servicii, inclusiv despre internetul mobil Digi Net Mobil al RCS & RDS puteti obtine din urmatoarele surse: in punctele de prezenta si in Call Center-ul companiei, la adresa clienti@rcs-rds. ro sau pe

http://www. rdstel. ro/produse%20si%20servicii/oferta_digi_net_mobil. html.

******

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. . 000. 000 de utilizatori unici si singura companie de profil care ofera pachete complete, cu 4 servicii - televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil - lanseaza campania de extindere a serviciului sau de internet mobil, Digi Net Mobil Operatorul de telecomunicatii are 6500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.

RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com