Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  RCS RDS detaliaza modalitatea it

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, compania RCS & RDS detaliaza modalitatile de procesare sau modificare a contractelor incheiate cu acestia.

Astfel, in scopul eficientizarii activitatii de procesare a documentelor, pentru contractele vechi, incheiate inainte de 1 decembrie 2008, cererea pentru reziliere, modificare pachet (sau titular) si suspendare la cerere, se face intre 1 - 15 ale lunii si intra in vigoare incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Pentru noile contracte, incheiate dupa data de 1 decembrie 2008, cererea de reziliere se face intre 1 - 5 ale lunii, urmand sa intre in vigoare incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Modificarile de pachet si suspendarile la cerere se fac, in continuare, intre 1 - 15 ale lunii si intra in vigoare incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Aceste informatii sunt destinate facilitarii modificarilor solicitate de catre clienti si sunt prezentate in contractul tip.

RCS & RDS este compania de telecomunicatii care a reusit sa creeze diferenta pentru utilizatorii de cablu TV, telefonie fixa, telefonie mobila si internet, prin intermediul singurei oferte complete de telecomunicatii, precum si a celor mai accesibile tarife de pe piata, pentru pachetele de servicii integrate.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com