Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  RCS RDS a lansat campania it

Insa avantajul abonatilor RCS & RDS este oferta unica de care dispun, pachetul de patru (4) servicii la pret de doua (2), care acopera toate necesitatile de telecomunicatii ale unei familii.
Abonatii companiei pot achizitiona la numai 52 lei (inclusiv TVA):
- televiziune prin cablu Digi TV cu peste 60 de programe, inclusiv Digi Sport si Digi Sport Plus
- internet Digi Net cu viteze de 50 Mbps
- telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil cu convorbiri gratuite nelimitat in reteaua fixa si mobila Digi a RCS & RDS si cu cele mai mici tarife de pe piata pentru convorbiri in restul retelelor fixe si mobile nationale.
Campanie promotionala: 3 luni abonament gratuit
In plus, oricine achizitioneaza pachetul de 4 servicii sau doar unul dintre serviciile Digi ale RCS & RDS in perioada 16. 11. 2009 - 31. 01. 2010, beneficiaza de 3 luni de gratuitate la plata abonamentului.
" Suntem singura companie din Romania care in acest moment poate oferi acest tip de pachet complet, 4 play, cu televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila. . Strategia noastra este aceea de a oferi clientilor nostri un pachet de servicii de comunicatii complet, accesibil oricarei familii din Romania. ", a declarat Florin Nemes, Marketing & PR Coordinator RCS & RDS.

Informatii detaliate despre oferta 4 play, despre oferta promotionala si despre serviciile companiei puteti gasi la www. rcs-rds. ro, la numarul de telefon 031. 400. 4600 sau in oricare dintre punctele de prezenta ale RCS & RDS.

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. Compania practica cele mai atragatoare preturi comparativ cu cele ale concurentilor pentru oricare dintre serviciile televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.
RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. Operatorul de telecomunicatii are 6500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari. RCS & RDS finalizeaza astfel strategia de unificare a brandurilor sale sub un singur nume: Digi, servicii complete de telecomunicatii - televiziune Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixa Digi Tel, telefonie mobila Digi Mobil Incepand cu luna noiembrie 2009, RCS & RDS, liderul pietei de televiziune si de internet din Romania, a lansat campania de promovare a unei oferte unice de servicii, "Digi - telecomunicatii pentru familia ta".

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com