Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  QNET INTERNATIONAL in parteneriat it

Includerea in programul Microsoft Large Account Reseller a fost posibilǎ prin reunirea eforturilor si competentelor echipelor de specialisti ale companiilor Q’NET INTERNATIONAL si CRESCENDO - Casa de solutii IT&C si este o consecinta a rezultatelor comune ale acestora.

Impreuna, cele 2 companii formeaza un furnizor complet, capabil sǎ asigure consultantǎ, servicii de implementare si suport - inclusiv in ceea ce priveste programele de licentiere si serviciile aferente -, prin care atat clientii mari si foarte mari, din zona enterprise cat si companiile mijlocii si mici (IMM) pot sǎ obtinǎ maximum de beneficii din investitiile realizate in infrastructura software si hardware In 2005, ambele companii au obtinut statutul de Microsoft Gold Certified Partner. . In cadrul celei de-a noua editii anuale a Microsoft Club - eveniment dedicat celor mai importanti parteneri Microsoft - fiecare dintre cele 2 companii a fost premiata: Best Results in Annuity Contracts si Balanced Growth (Q’NET INTERNATIONAL) si Highest Growth in Volume Licensing si Balanced Growth (CRESCENDO, Casa de solutii IT&C).-- /// --

Despre Q’NET INTERNATIONAL

Q’NET INTERNATIONAL, in calitate de furnizor de Solutii & Servicii IT&C, are o experienta semnificativa in proiectarea, implementarea si administrarea proiectelor IT complexe, incluzand proiecte majore pentru institutii guvernamentale si companii multinationale. Clientii Casei de solutii CRESCENDO economisesc efort si resurse, pentru ca gasesc sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente. Prin parteneriatele cu lideri mondiali din industria IT&C, clientii Casei de solutii CRESCENDO beneficiaza de solutii moderne, validate la nivel international.

Casa de solutii CRESCENDO a reusit in ultimii ani sa obtina cresteri ale principaliilor indicatori financiari peste valorile medii ale pietei, in primul rand datorita cresterii ponderii serviciilor cu valoare adaugata in total activitate. Clientii isi pot maximiza astfel investitia, prin obtinerea unor beneficii pe care numai partenerii LAR Microsoft le pot oferi.

"Practic, clientilor nostri si potentialilor clienti - companii ce au nevoie de solutii de business bazate pe tehnologiile Microsoft - aceasta certificare le ofera certitudinea ca vor gasi la noi un raspuns, apeland un punct unic de contact. In cei 15 ani de experienta, Q’NET INTERNATIONAL si Casa de solutii CRESCENDO au pus accent pe calitatea serviciilor si a solutiilor software si au dezoltat, fiecare in parte, propriul parteneriat cu Microsoft. Pe primul semestru al 2008 a realizat o cifra de afaceri de 7,8 milioane euro/peste 28 milioane RON, in crestere cu aproape 50% fata de perioada similara a anului trecut.
-- MICROSOFT ROMANIA a acordat statutul de Microsoft Large Account Reseller (LAR) companiei Q’NET INTERNATIONAL --

11 Noiembrie 2008 - Compania Q’NET International, furnizor de servicii si solutii IT&C, anunta obtinerea statutului de Microsoft Large Account Reseller (LAR). Detinem acum toate resursele necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor de servicii si produse software specifice clientilor de tip entreprise, atat companii multinationale cat si mari companii locale, ce activeaza in domenii cum sunt serviciile financiar bancare, industria de petrol si gaze, telecomunicatii, sector public, utilitati", subliniaza Marius Vladu, Directorul General al companiei Q’NET INTERNATIONAL.

La randul sau, Marius Tulea, Directorul General al Casei de solutii CRESCENDO sustine aceasta directie de dezvoltare: "Statutul obtinut de partenerul nostru, Q’NET INTERNATIONAL, reprezinta si pentru clientii si potentialii nostri clienti o garantie ca avem capabilitatile necesare pentru a implementa si licentia solutii Microsoft si in zona de enterprise. "

Q’NET INTERNATIONAL si Casa de solutii CRESCENDO au fost infiintate in acelasi an, in 1993, au aceeasi structura de actionariat si vin in intampinarea clientilor cu o oferta complementara de solutii si servicii IT&C. Fiabilitatea si tehnologia de varf specifice echipamentelor furnizate, serviciile si solutiile aditionale acestora si nu in ultimul rand experienta si angajamentul pentru calitate recomanda compania in implementarea cu succes de solutii IT&C.

In ceea ce priveste acoperirea teritoriala, Q’NET INTERNATIONAL a dezvoltat o retea de Centre de Service ce acopera intreg teritoriul Romaniei, prin 6 filialele locale in principalele orase ale tarii: Timisoara, Cluj, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi.Despre Casa de solutii CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Casa de avocatura COLTUC in parteneriat

2011 Casa de avocatura COLTUC si basarabeni


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com