Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Proprietarii de site-uri pot castiga it

De asemenea, compania ofera asistenta in obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.

Despre 2 Parale

2Parale ofera un serviciu de marketing bazat pe performanta, fiind prima platforma de marketing afiliat lansata pe piata din Romania. Infiintata in anul 2004, compania are in prezent 12 filiale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Tulcea si Chisinau si peste 600 de agentii partenere pe intreg teritoriul Romaniei. Marketingul afiliat se refera la o o solutie rapida si eficienta de promovare, prin care furnizorii de produse/servicii platesc doar pentru rezultatele obtinute - vanzari, inscrieri la newsletter etc. -, ci nu pentru spatiul folosit pentru reclama. De cealalata parte, cei care detin site-uri de nisa si bloggerii au o alternativa rapida de monetizare a traficului.
Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro, situand Perfect Tour in primii 3 jucatori din piata Agentiilor de Turism. De fiecare data cand cineva da click pe un link din site-ul afiliatului se declanseaza un sistem de tracking gestionat de 2Parale. In viitor planuim sa includem servicii de promovare pentru parteneri si sa dezvoltam noi sisteme de fidelizare", afirma Marius Negre, E-Commerce Manager Perfect Tour.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Astfel, acestia pot promova produsele si serviciile Perfect Tour prin bannere sau articole si pot castiga un comision de 40 RON pentru fiecare vanzare.

Mecanismul de functionare este urmatorul: dupa ce se inscriu in campania Perfect Tour,
http://www. 2parale. ro/campaigns/perfect-tour afiliatii pot alege sa promoveze pachetele turistice sau biletele de avion prin articole de recomandare sau bannere afisate pe site. In momentul in care un client recomandat de un anumit site cumpara un bilet de avion sau un pachet turistic Perfect Tour, se inregistreaza o vanzare in contul afiliatului, acesta urmand sa primesca un comision de 40 RON/vanzare. Pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Perfect Tour, una dintre companiile de turism de top din Romania, acopera toate destinatiile din lume si ofera o gama larga de servicii: cazari interne si internationale, bilete de avion si de tren, transferuri, asigurari de calatorie, inchirieri de masini si aeronave private, case de vacanta, parcuri de distractii, destinatii exotice, citybreak-uri, croaziere. Incepand cu 10 martie, Perfect Tour a lansat impreuna cu 2Parale o campanie prin care proprietarii de site-uri pot castiga bani recomandand servicii turistice. Intervalul de timp intre momentul in care se da click pe site-ul afiliatului si cumpararea unui pachet/bilet de avion poate fi de pana la 6 luni.

In acest moment sunt disponibile 5 formate de bannere pentru urmatoarele categorii de vacante: Disneyland, Vacante exotice, City Break , Bilete de avion.

" Acesta este primul pas din strategia noastra canalizata pe mediile online.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com