Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jun-2019

it  Pozitia RCSRDS fata de decizia it

" Ne exprimam pe aceasta cale intregul acord si deplina apreciere fata de pozitia oficiala exprimata astazi in comunicatul de presa al ANC, prin presedintele Liviu Nistoran, in legatura cu aplicarea tarifelor de interconectare ale operatorilor de telefonie mobila, la datele prevazute de lege. Tel + un telefon mobil Digi. mobil in custodie.Tarifele de mai sus sunt valabile indiferent de palierul orar si de ziua in care se realizeaza convorbirile. ″ a declarat Presedintele RCS&RDS, Domnul Alexandru Oprea.
In acest pachet, RCS&RDS le ofera clientilor o linie fixa RDS. Ne exprimam totodata acordul si fata de reglementarea tarifelor celorlalti operatori, inclusiv cele privind compania noastra. "

RCS&RDS considera ca aceasta pozitie ANC in legatura cu tarifele de interconectare este una de deplina normalitate, in directia respectarii si aplicarii legii si va avea un impact pozitiv, important in favoarea consumatorilor.

Compania noastra este decisa ca tarifele practicate catre clientii sai, pentru apeluri catre clienti din reteaua oricarui alt operator, sa fie egale cu tarifele de interconectare, fara a adauga nici un alt tarif suplimentar.

Aceasta politica a RCS&RDS, aplicata deja in oferta recent lansata, va continua si in viitor, in beneficiul abonatilor nostri, astfel incat acestia vor plati tot mai putin, pe masura ce tarifele de interconectare vor continua sa scada.Ca urmare a acestei decizii, RCS&RDS a revizuit si tarifele comunicate in data de 18 noiembrie pentru noul pachet de servicii de telefonie lansat, dupa cum urmeaza:- convorbiri nelimitate in retelele RDS. Tel si Digi. mobil

- convorbiri la doar 1 eurocent/minut, catre orice retea fixa nationala

- convorbiri la doar 5 eurocenti/minut catre retelele Orange si Vodafone

- convorbiri la doar 6. 5 eurocenti/minut catre retelele Cosmote si Zapp

- convorbiri la doar 5 eurocenti/minut catre retelele fixe din Europa (UE), SUA si Canada

- convorbiri la doar 12 eurocenti/minut catre retelele mobile din Europa (UE), SUA si Canada,toate acestea fiind disponibile pentru numai 2 Euro/luna.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax si Orange dau idei de Valentines

De exemplu, ei pot afla curiozitati despre Sf


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com