Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  O tehnologie inteligenta tabla it

Aceasta controleaza PC-ul/laptopul si poate fi modificata printr-un creion electronic cu functie de zoom.

Cu modul proiector se conecteaza Panaboard-ul Interactiv la un computer/laptop care este legat la un proiector. Firma ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piata locala este, din anul 1996, PANASONIC ROMANIA.

Mai multe informatii despre Panasonic puteti gasi la:
http://www. panasonic. net si http://www. panasonic. ro Panasonic distribuie in Romania tabla electronica de scris interactiva. Prin softul special creat, copiii au acces la fotografii cu animale, harti sau alte imagini care le stimuleaza creativitatea si atentia.


Business

Tabla interactiva Panasonic UB-T780 ofera o structura usor de urmarit pentru orice vorbitor, dar si pentru receptor. Tabla electronica indeplineste un dublu rol: poate fi folosita atat in mediul de afaceri, cat si in invatamant.

Pentru oamenii de afaceri tabla interactiva Panasonic UB-T780 ofera o structura usor de urmarit pentru orice vorbitor, dar si pentru receptor, informatiile proiectate fiind vizibile pe o suprafata de 77 de inch. Tabla este digitala, iar suprafata minimizeaza reflectiile luminii pentru ca imaginile sa fie mai usor de vazut.

De asemenea, tabla este dotata cu doi senzori infrarosu si ultrasonic pozitionati in coltul din stanga sus, asa incat nu exista componente electronice pe suprafata tablei. Tabla mai este echipata si cu un creion electronic, care are rol de mouse, cu ajutorul caruia se pot face modificari direct in calcutator dar actionand pe suprata tablei.

In scoli, prezenta tablei de scris electronice face orele mai atractive pentru elevi. Pe acesta se proiecteaza imagini pe o suprafata de 77 de inch. Informatia scrisa pe Panaboard-ul interactiv este afisata pe monitorul computerului/ laptopului in timp real.

Cu ajutorul creionului electronic, care are rol de mouse, se insereaza comentarii pe imaginea proiectata, toate modificarile fiind salvate automat.

Tabla interactiva Panasonic UB-T780 poate fi utilizata si in teleconferinte, iar informatiile scrise pe Panaboard intr-un fisier se transmit prin e-mail tuturor participantilor.

Educatie

In plus fata de modul in care functioneaza pentru domeniul de afaceri, tabla interactiva Panasonic UB-T780 contine un soft cu mai multe aplicatii pentru diferite domenii de invatamant. Acest amanunt reprezinta un avantaj pentru situatia in care tabla este lovita sau zgariata: operatiunile specifice sunt posibile in continuare fara a fi afectate vizibilitatea sau functionarea.

Aplicatiile sunt utilizate ca material didactic si sunt distractive. Astfel tabla contine fotografii cu animale, harti sau alte imagini care stimuleaza interactiunea elevilor.

Imaginile pot fi modificate si, de asemenea, pot fi introduse alte informatii necesare pentru desfasurarea orelor de curs.

Tabla interactiva Panasonic UB-T780 este folosita si in universitatile din Romania.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation, cu sediul la Osaka, Japonia, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama varianta de clienti, afaceri si nevoi industriale. Orele de curs sunt mult mai atractive vizual prin intermediul tablei interactive.

Tehnologia a fost dezvoltata impreuna cu profesorii din Australia pentru crearea unui stil de predare mult mai captivant.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com