Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  Novensys primul loc in topul it

Compania ofera o gama larga de produse si servicii proiectate sa ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricand, de oriunde si pentru orice dispozitiv. Novensys abordeaza implementarile de retail cu o solutie completa alcatuita din suita de Microsoft Dynamics si LS Retail si completata printr-o oferta hardware complexa: POS, bar code scanners, wireless, solutii pentru inventariere, imprimante bar code, cantare si platforme de cantarire, consumabile.

Totodata, gratie competentelor acumulate, Novensys estimeaza in 2010 o crestere a numarului de proiecte in Microsoft Dynamics pe verticalele de productie, distributie si servicii.
.
Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Astfel, in prima jumatate a anului fiscal 2010, Novensys se afla pe prima pozitie in topul partenerilor Microsoft, inregistrand cea mai mare cifra totala de vanzari.

Desi 2009 a reprezentat un an dificil pentru economia romaneasca, numarul proiectelor Microsoft Dynamics demarate si implementate de Novensys a crescut fata de anul 2008. Scaderea valorilor medii ale contractelor - ca urmare a crizei economice si a reorientarii companiilor client catre etapizarea investitiilor in infrastructura software - a fost compensata de catre Novensys prin valorificarea orientarii strategice a liniei de business Microsoft Dynamics catre proiectele de retail. Novensys, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru managementul informatiei, anunta ocuparea primei pozitii in clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics din Romania. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence.

Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. In cursul anului trecut, echipa de specialisti a trecut printr-un proces de structrurare si organizare care sa raspunda optim strategiei de crestere a focusului pe proiectele Microsoft Dynamics si LS Retail, astfel incat la ora actuala este una dintre cele mai largi si competente echipe din ecosistemul de parteneri locali ai Microsoft.

In primavara anului 2009, Novensys a demarat si incheiat cu succes un proiect de migrare de versiune, de la Axapta 3. 0 la Dynamics AX 2009, o premiera pe plan local.

In ceea ce priveste estimarile pentru anul in curs, Novensys preconizeaza, pe fundalul unei usoare revigorari a pietei de solutii informatice, consolidarea pozitiei de lider pe verticala de retail, unde compania a acumulat cele mai multe referinte. Astfel, Novensys a realizat si implementat un numar de mini-proiecte, de deschideri de magazine pentru clientii deja existenti.

Axandu-se pe colaborarea cu clientii traditionali, Novensys a eficientizat in 2009 planificarea si bugetarea activitatilor echipelor de implementare Microsoft Dynamics. Pentru a raspunde rapid cerintelor clientilor, Novensys a investit constant in extinderea si dezvoltarea competentelor echipei dedicate pe solutiile de business Microsoft Dynamics. Compania a inregistrat la finalul anului 2009 o cifra totala de afaceri de 21,35 milioane de euro.

Pentru al cincilea an consecutiv, Novensys ocupa o pozitie de top in clasamentul primilor 10 parteneri ERP Microsoft Dynamics din Romania. Novensys este Gold Partner Microsoft, Certified Partner Oracle Siebel CRM, si Premium Business Partner Motorola.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com