Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Novensys este primul Certified it

Criza economica a facut ca nivelul de satisfactie al clientilor si capacitatea de retentie a acestora sa devina parametrii vitali in definirea politicilor de business.

"Am cautat mereu produse de elita capabile sa aduca avantaje competitive clare clientilor nostri, intelegand ca managementul informatiei este cu preponderenta destinat liderilor, acelor companii care doresc sa ofere cel mai bun serviciu, in conditii de performanta economica. Novensys este Microsoft Gold Certified Partner si business partner al Motorola, Psion, Zebra, Current, Avery Berkel, Carl Valentin, Tally Genicom, Printronix si Wherenet. Oracle Siebel CRM se adreseaza companiilor care au inteles ca, in actualul context economic, valorificarea conceptelor de "customer care" si "customer management" reprezinta o prioritate absoluta. Aceasta cautare ne-a determinat sa lucram doar cu cei mai buni, iar atestarile pe care acestia ni le-au acordat demonstreaza nivelul inalt de pregatire al echipei Novensys. " (Cezar Golumbeanu, Managing Partner - Novensys)

Venind in intampinarea acestor cerinte, Novensys pune la dispozitia clientilor expertiza si know-how-ul unei echipe specializate in consultanta, implementarea, integrarea si administrarea solutiei Oracle Siebel CRM. Siebel CRM este o solutie completa, care asigura obtinerea unei optimizari operationale rapide la nivelul departamentelor de vanzari, marketing si suport (Contact Center), garantand un suport decizional de calitate pentru top-management. Portofoliul Novensys reuneste solutii inteligente pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence. Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managamentul informatiei din Romania, anunta obtinerea atestarii Certified Partner Oracle Siebel CRM, prima certificare de acest tip din Romania Totodata, gama de servicii de consultanta este completata de servicii de integrare a aplicatiei Oracle Siebel CRM cu aplicatii externe (sisteme de Billing, collection, IVR etc) precum si servicii de migrare din sisteme terte, care vor fi baza pentru noua solutie implementata.

Despre Novensys - Novensys a acumulat peste 10 ani de experienta in solutii integrate pentru managementul informatiei. . Expertiza Novensys a fost demonstrata in cadrul primului proiect Siebel realizat in Romania si gestionat de Novensys, utilizand resurse locale si regionale, pentru compania Rompetrol.

Novensys ofera servicii de consultanta in implementarea solutiei Siebel CRM, acoperind functionalitati standard ale aplicatiei, adresand activitatea de vanzari, activitatea de service, (Service request management, Troubleticket si Complain management etc. ) si cea de interactiune on-line cu clientul (eSales, eService, etc). Oracle Siebel CRM permite companiilor client sa-si valorifice optim avantajele competitive, diferentiindu-se de concurenta. Totodata Siebel CRM ofera prin verticalizarea componentelor sale, "best practice"-ul acumulat in implementari specifice industiei respective dand posibilitatea companiilor sa-si optimizeze procesele interne invatand din experinta internationala a altor companii din domeniu. Pentru mai multe informatii despre Oracle, vizitati web site-ul nostru: http://www. oracle. com.

Marca inregistrata
Oracle este marca inregistrata a corporatiei Oracle si/sau a companiilor sale afiliate. Alte nume pot constitui marci ale proprietarilor acestora. Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara: Orange, Vodafone, Philip Morris, Imprimeria Nationala, Metro, Dedeman, Flanco, Spar, Cargus, Curiero, Macromex, Saint-Gobain, Antalis, Ferroli, Termoport, Acces Press, Cupon Pro, Brecco si multi altii.

Despre Oracle - Oracle (NASDAQ: ORCL) este cea mai mare companie software din lume.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com