Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Noile subwofere Brutus de la Hifonics it

Ventilatia noului motor ce beneficiaza acum de magneti mai puternici se realizeaza cu ajutorul unor profile nou proiectate. Pentru cele patrate mai trebuie sa asteptati aproximativ doua luni, timp in care puteti sa luati in continuare in calcul modelul Brutus rotund cu iluminare, deja existent pe piata.

Dincolo de aspectul mai clasic adoptat pentru acest an toate difuzoarele beneficiaza de imbunatatiri. . Dupa caz vor fi disponibile variante cu doua bobine de 2 ohm sau doua bobine de 4 Ohm. Puterile de lucru anuntate variaza intre 1000 si 1400W (500W - 700W RMS). Toate variantele rotunde sunt disponibile in Romania. BUCURESTI / 10:32, 4. 08 Noile difuzoare Brutus au un design complet nou, partea de tehnica evoluata fiind garantata de proiectarea acestuia prin folosirea unui proces tehnologic denumit Analiza Elementului Finit (Finite Element Analysis Engineering Processes).

Dimensiunile vor fi 10, 12 si 15 inci pentru subwooferele rotunde si 10 si 12 inci pentru cele patrate. Aniversarea Hifonics de 25 de ani de existenta obliga si subwooferele Brutus la o crestere calitativa.

Pe scurt, este vorba de noua linia de subwoofere Brutus. Toate difuzoarele beneficiaza de repere mai rigide, daca e cazul si mai usoare, iar subwooferele patrate Brutus asigura si de aceasta data mai multa suprafata desfasurata comparativ cu un difuzor rotund din aceeasi clasa, pastrandu-si intotdeauna cursa exacta datorita noilor suspensii de cauciuc gandite special pentru miscarea non-liniara a unui subwoofer patrat. Sau mai bine zis de bas greu, avand in vedere ca la asa ceva se pricep cel mai bine.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com