Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jun-2019

it  Noile Servicii RCS RDS pentru it

Net Acces si reducerea tarifelor, pentru toate pachetele adresate companiilor, cu pana la 25 %.
Cu noile tarife pentru pachetele RDS. Incepand cu 11 Noiembrie 2008, RCS&RDS aduce doua modificari importante ofertei de servicii de Acces Internet pentru companii: cresterea de pana la 2,5 ori a latimilor de banda pentru pachetele RDS. Net Acces pentru companii, in valoare de 15, 22 si 30 Euro/luna (fara TVA) cu viteze de transfer in Internet de 10, 15 respectiv 20 Mbps, RCS&RDS ofera cea mai competitiva solutie de conectare la Internet de pe piata de profil.
Totodata, noile pachete de acces Internet le ofera clientilor pana la 4 linii telefonice fixe plus 4 telefoane mobile. Aceste linii au abonamentul gratuit si le ofera clientilor trafic nelimitat in retelele RDS. Tel si Digi. Mobil.
RCS&RDS completeaza pachetul de servicii cu ofertele de gazduire server (colocare) in noul Data Center RCS&RDS, prin care la un tarif lunar de 100 Euro, se ofera un acces in reteaua metropolitana la 100 Mbps, precum si cu ofertele de gazduire pagini web si e-mail ale carui tarif lunar pornesc de la 3 Euro pentru un spatiu total gazduit de 800 Mbytes si facilitati complete de administrare, utilizand platforma Plesk.
RCS&RDS ofera clientilor sai, companii, o gama completa de servicii de telecomunicatii: servicii de acces internet, transmisii de date, servicii de telefonie fixa, servicii de telefonie mobila, servicii de televiziune prin cablu, fiind singurul furnizor de servicii de telecomunicatii de pe piata de profil care ofera un astfel de pachet de servicii integrate.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com