Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Noi amplificatoare de la Crunch it

Noile amplificatoare de la Crunch promit sa faca acest lucru fara compromis.

Un aspect curat prezinta noile amplificatoare din seria Ground Pounder, mai puternice si mai rezistente la solicitari.

Sursele de alimentare au fost supradimensionate, la fel si suprafata radiatoarelor care asigura acum o racire mult mai buna. BUCURESTI / 16:10, 20. 06 E bine de stiut ca in spatele acestei linii de produse stau mai bine de 25 de ani de experienta din partea inginerilor de la Maxxsonics, firma mama care, pe langa Hifonics si MBQuart inglobeaza si Crunch. E de inteles ca acestia isi dau tot interesul sa mentina standardele sus.

Noua linie Ground Pounder aduce opt amplificatoare noi, trei cu 2 canale, doua cu 4 canale si 3 monoblocuri. Puterile totale variaza intre 600 si 3000W, suficient pentru orice instalatie si aplicatie.

De mentionat si seria PowerZone care aduce si ea elementul de noutate cu ajutorul unui aspect mai curat si mai tehnic, asta alaturi de doua amplificatoare complet noi ce fac parte din aceasta serie.

Cert este ca preturile se anunta mai mult decat atractive asa ca e momentul sa ai in vedere o noua optiune pentru viitoarea ta instalatie de sunet, mai ales ca sunt deja disponibile in Romania!

S. C. L&K Trading S. R. L. (Carsystems) din Timisoara, unic distribuitor al marcilor Hifonics, Crunch si MBQuart in Romania, ofera din nou clientilor sai calitatea si tehnologia de ultima generatie cu care i-a obisnuit, la preturi fara egal. "Este, practic, o noua linie care completeaza brand-ul Crunch si nu mai cere alte prezentari", declara PAUL KISS, Manager General L&K Trading.

. Modelele multicanal utilizeaza topologia A/B iar monoblocurile sunt realizate in clasa D.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com