Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Neptun Yacht lanseaza o noua provocare it

Dealer oficial al firmelor de renume Azimut Yachts, Sessa Marine si Cranchi din Italia, Bavaria Yachts din Germania si Galeon din Polonia, Neptun Yacht continua sa uimeasca publicul prin eleganta, robustetea si stilul inconfundabil al ambarcatiunilor pe care le detine cu mandrie in portofoliu.

Noul website, lansat in urma cu cateva zile, continua aceasta traditie a provocarilor lansate de Neptun Yacht, uimind prin eleganta si rafinametul fiecarui detaliu, prin ergonomia evidenta si prin cromatica surprinzator de bine aleasa ce pare sa completeze fiecare continut si detaliu inclus pe acest website.

Nu s-a neglijat nimic din continut si informatie in favoarea designului, care este impecabil si impresionant. Incepand cu data de 1 mai 2009, www. neptunyacht. ro, websiteul firmei Neptun Yacht, cea mai cunoscuta firma de ambarcatiuni din Constanta si din Romania, are un nou continut si o noua infatisare.

Neptun Yacht, o companie ce a luat nastere in urma cu doar 5 ani, a reusit sa se impuna pe piata ambarcatiunilor din Romania si sa devina lider de piata, prin calitatea serviciilor oferite, profesionalismul echipei si nu in ultimul rand prin ambarcatiunile comercializate. Cu o finete desavarsita si o atentie excesiva la detalii, fiecare ambarcatiune in parte, fiecare stire postata pe website, fiecare informatie inclusa va duc un pic mai aproape de "yachting ca stil de viata", motto propus de Neptun Yacht.

Nu trebuie sa fii pasionat de yachting ca sa ramai impresionat de interioarele luxoase, de iahturile formidabile prin forma si dotari, de intreaga senzatie pe care reuseste cu atata clasa si delicatete sa o transmita acest website: yachtingul, o pasiune pentru cei ce stiu sa aprecieze aventura si relaxarea pe intinsul marii, insotiti doar de zgomotul valurilor lovindu-se usor la prova. . .

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com