Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Mindjet lanseaza MindManager it

Pentru prima data mapa creata cu MindManager, complet interactiva poate fi accesata de catre mai multe persoane. Astfel oricine poate descoperi beneficiile aduse de acesta in cresterea productivitatii si in inovatie.
MindManager 8 este o aplicatie ce-ti permite sa-ti exprimi ideile si informatiile intr-o forma vizuala, pornind de la un topic central, creeand apoi subtopicuri sub forma de ramificatii. In plus ai parte de beneficiile interactivitatii date de: informatii inglobate, hyperlinkuri direct in aplicatie, capabilitati de colaborare si multe altele. Mapa este o diagrama vizuala care imita gandurile creatorului. Acum MindManager poate accesa date din MS Excel, Oracle, IBM DB2, MS SQL Server, MS Access si MySQL.
Cu ocazia lansarii, toti clientii care au achizitionat MindManager 7 in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie 2008 beneficieaza, in baza facturii de achizitie, de upgrade gratuit la versiunea MindManager 8 Angajatii si-au clarificat gandurile mult mai bine, au luat decizii mult mai informate si mult mai rapid. In contextul unei economii globale pline de provocari Mindjet® a lansat in Romania in data de 27 noiembrie 2008 MindManager® 8 si MindManager Web™, doua noi produse pentru a ajuta utilizatorii sa economiseasca o cantitate semnificativa de timp, sa gestioneze supraincarcarea cu informatii si sa devina mult mai eficienti. Acesta include atat continutul mapelor precum si documentele atasate in mapa.
 Task Management Automat - insumarea automata a informatiilor legate de task: data de inceput, data finalizarii, nivelul de indeplinire si managementul exceptiilor.
 Legatura cu bazele de date - Pot fi incorporate in timp real informatii din foi de calcul si baze de date in cadrul mapei pe care o construiesti. MindManager este o aplicatie indispensabila, alaturi de Word, Excel, Powerpoint si E-mail, aplicatii cu care se si integreaza
MindManager Web este o noua modalitate eleganta de a crea mape si de a colabora cu alti utilizatori online. In plus Mindjet odata cu lansarea noului Mindjet Player™, furnizeaza utilizatorilor capabilitati puternice de publicare. Poti sa creezi mape oriunde si oricand, singur sau in echipa si poti alege cine sa-ti acceseze mapa plasata intr-un spatiu de lucru securizat.
Studiile interne realizate in cadrul mai multor companii de top arata ca utilizatorii de MindManager economisesc in medie 11 ore pe saptamana in activitati de: dezvoltare de strategii, administrare proiecte, pregatire pentru intalniri de afaceri si multe alte activitati. Astfel timpul petrecut cu initiative strategice a crescut in cazul utilizarii MindManager in activitatile din rutina zilnica.
Nou in MindManager 8:
 Mindjet Player - Transforma mapa in fisiere de tipul Adobe PDF sau Flash, SWF pastrandu-se interactivitatea ei.
 Browser Incorporat - Mapa incorporeaza acum o fereastra de browser astfel incat puteti vedea pagini de Web si documente PDF in interiorul MindManager
 Microsoft Office File Editing Integrat - Puteti vizualiza si edita fisierele Microsoft Word, Excel, Project and PowerPoint atasate direct in browserul incorporat in MindManager.
 Servicii Web Integrate - Cautari pe Google si Yahoo! Pot fi facute direct din cadrul mapei, cu rezultate care pot fi introduse in mapa, editate si reactualizate automat.
 Mape compatibile cu search-ul - Mapele create cu MindManager pot fi indexate de catre multe aplicatii de desktop search.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com