Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  MindManager pentru SharePoint it

Prin organizarea vizuala si actualizarea informatiilor cu MindManager pentru SharePoint, oricine va putea sa vada atat imaginea de ansamblu, cat si orice detaliu semnificativ.

MindManager pentru SharePoint afiseaza continutul din SharePoint in moduri de vizualizare interactiva, usor de folosit, numite MindManager Maps. Utilizatorii isi pot personaliza modul de vizualizare interactiva a datelor din SharePoint si astfel: vor economisi timp, vor rezolva probleme de business, vor accelera procese, vor coordona proiecte si vor genera idei noi. Pentru atingerea maximului de utilizare a SharePoint-ului, utilizatorii au nevoie de un mod usor de agregare a informatiilor, in format vizual.

Acum oricine poate sa combine puterea softului MindManager - cel mai bun software de desktop pentru organizare vizuala si gestionarea informatiilor si proiectelor- cu datele si taskurile din SharePoint. Utilizarea MindManager in organizarea vizuala, gestionarea informatiilor si proiectelor faciliteaza colaborarea si cresterea productivitatii.

Descopera si tu cel mai eficient mod de a identifica, organiza si actiona asupra sarcinilor si resurselor din Microsoft SharePoint si nu numai.

Pe masura ce tot mai multe organizatii de toate marimile adopta si cresc rata de utilizare a Micosoft SharePoint, utilizatorii sunt provocati sa tina pasul cu volumul mare de informatii si de proiecte. Mindjet face acum posibila utilizarea MindManager in Microsoft Office SharePoint Server 2007. Folosind MindManager, crearea mapelor se face usor si rapid.

Prin maparea site-urilor SharePoint, tu si echipa ta veti obtine noi perspective, o imbunatatire a calitatii planificarii si executiei proiectelor si a muncii in procese.

Puteti incerca MindManager pentru SharePoint gratuit 30 de zile accesand adresa: https://www. mindjet. com/products/mindmanager-for-sharepoint/overview

*termenul de mapa (nu harta) nu este o greseala, este folosit intentionat; mapa este mai mult decat o harta a mintii, include si atasamente / note si elemente vizuale.

Axioma Solutions este furizor de servicii de training, consultanta si software pentru afaceri incepand cu anul 2003.
Misiunea noastra este sa ajutam indivizii si organizatiile sa-si atinga obiectivele de business prin oferirea de servicii de training specializat si servicii de consultanta.

Pentru mai multe detalii contactati-ne la
mindmanager@axioma. ro sau la tel 0733 957 675 / 0726 728 342. Mapele* sunt construite in jurul unei teme centrale, similar unui proiect sau proces, din care pleaca ramuri ce detaliaza informatia si care contin linkuri catre elementele din SharePoints sau alte resurse web si sunt adnotate cu imagini, notite sau atasamente.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax si Orange dau idei de Valentines

De exemplu, ei pot afla curiozitati despre Sf


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com