Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Mediafax si Orange lanseaza it

In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,8 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume. Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.
.

Pe durata turneului international de fotbal, mini-site-ul va fi actualizat cu stiri Mediafax si rezultate ale partidelor disputate, astfel incat utilizatorii vor fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si cu clasamentul campionatului.

Mini-site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil si poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Mediafax si Orange lanseaza vineri, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un mini-site in portalul Orange pentru mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal 2010 ce se desfasoara in Africa de Sud, intre 11 iunie si 11 iulie.

In mini-site, clientii Orange au acces la stiri despre pregatirile si desfasurarea evenimentului, alaturi de programul meciurilor, informatii despre stadioanele pe care se vor desfasura partidele si statistici despre fiecare dintre cele 32 de tari participante

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com