Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  Mediafax si Orange lanseaza it

Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site in portalul Orange pentru mobil care ofera sugestii originale de petrecere a Pastelui si informatii despre sarbatorirea acestuia in intreaga lume .

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil si poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.


Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. .

Site-ul contine si o sectiune de urari pascale in peste 60 de limbi si le ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege felicitari de tip SMS, pe care sa le primeasca gratuit pe telefon, iar apoi sa le trimita celor dragi.

De asemenea, ei pot vedea pe telefonul mobil un calendar al sarbatorilor pascale din urmatorii ani si pot afla diferentele dintre Pastele ortodox si cel catolic, precum si principalele traditii si obiceiuri de Paste din diverse zone ale tarii Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,9 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume. In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com