Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Mediafax si Orange lanseaza it

In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu peste 10,1 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu 183,5 milioane de clienti pe cinci continente. Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un concurs pentru fanii Holograf, care au ocazia sa castige premii atractive daca apeleaza serviciul Info 311 pana pe 12 iulie.

Concursul insoteste noul site Holograf ce a fost lansat saptamana trecuta in portalul pentru mobil Orange World si este dedicat celui mai recent album al formatiei, "Primavara incepe cu tine".

Pentru a participa la concurs, clientii Orange trebuie sa apeleze serviciul Info 311 (fiecare apel este taxat cu 0,48 euro, iar tariful aplicat incepand cu primul minut este de 0,14 euro/minut, TVA inclus) si sa-si demonstreze cunostintele despre cariera de trei decenii a trupei Holograf.

Fanii care dau cele mai multe raspunsuri corecte in cel mai scurt interval de timp vor castiga un laptop, unul dintre cele doua telefoane mobile performante puse in joc sau un pachet continand cel mai recent album Holograf, un poster si un tricou cu fotografia membrilor trupei.

De asemenea, participantii care raspund corect la cel putin zece intrebari consecutive in cadrul unui apel vor primi un premiu special constand in abonamente la publicatii de top din Romania.

Pe langa concursul desfasurat pana pe 12 iulie, Mediafax si Orange, impreuna cu MediaPro Music, Elicom si Media Sat, ofera fanilor trupei primul site Holograf din Orange World. Utilizatorii mai au la dispozitie screensavere, tonuri de apel si tonuri de asteptare, o galerie foto, o serie de videoclipuri ale pieselor de pe album si povestea celor 30 de ani de existenta a trupei.


Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de magazine si aproximativ 1. 000 de magazine partenere in toata tara.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Astfel, clientii Orange pot descarca pe telefonul mobil toate piesele de pe albumul "Primavara incepe cu tine", ce contine cele mai frumoase 15 balade ale trupei, alaturi de noua piesa care da titlul albumului. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio. In primul trimestru al anului 2009, Orange Romania a inregistrat venituri de 264 milioane de euro.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com