Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Mediafax si Orange dau idei de Valentines it

De exemplu, ei pot afla curiozitati despre Sf. Valentin, de la originea legendei sale pana la modurile insolite in care Ziua Indragostitilor a fost marcata in diferite colturi ale lumii de-a lungul timpului.

Din site-ul dedicat, clientii Orange pot descarca pe mobil wallpapere, screensavere si tonuri de apel potrivite pentru Ziua Indragostitilor. In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. Totodata, in premiera, ei au la dispozitie tonuri de asteptare create special pentru aceasta sarbatoare si bazate pe piese de succes ale unor artisti precum Andra, Holograf, Loredana si Anya feat. Jay Ko.

Daca au nevoie de inspiratie pentru declaratii de dragoste, clientii portalului Orange pe mobil au acces la poezii si citate celebre si, in plus, pot citi un horoscop al iubirii in 2010.

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil si poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,7 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio. Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site in portalul Orange pe mobil care ofera indragostitilor sugestii de Valentine’s si multiple posibilitati de a-si personaliza telefonul in preajma zilei de 14 februarie.

Pentru a petrece cea mai reusita Zi a Indragostitilor, clientii Orange vor gasi in portalul pe mobil recomandari de destinatii pentru o scurta vacanta romantica, sfaturi pentru intalnirile din 14 februarie si informatii inedite.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com