Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Mediafax si MediaPro Music it

Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.


Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de magazine si aproximativ 1. 000 de magazine partenere in toata tara.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. Faptul ca Mediafax, MediaPro Music si Orange lanseaza acum primul site dedicat trupei Holograf in portalul Orange World e un semn ca suntem actuali si ca muzica, si ca prezenta in peisajul tehnologic. Suntem bucurosi ca putem sa fim, in acest fel, mai usor de descoperit pentru toti cei care ne indragesc muzica si care au acum la indemana un mijloc extrem de simplu de a ne asculta piesele sau de a afla ceva despre noi", spun membrii trupei.


Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu peste 10,1 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu 183,5 milioane de clienti pe cinci continente. In decursul anilor am fost nevoiti sa concuram cu schimbari de stiluri muzicale, cu schimbari de regimuri politice si, fireste, cu noile generatii care deveneau spectatorii nostri. De asemenea, ei pot vedea o serie de videoclipuri ale pieselor de pe album si pot citi povestea de trei decenii a trupei, afland cum se vindeau albumele Holograf in perioada comunista, ce oportunitati au aparut pentru formatie dupa 1989 si cum se explica succesul constant de care a avut parte.

"Pentru prima data, fanii Holograf au ocazia sa descarce pe mobil cele mai cunoscute piese ale acestei trupe longevive si sa isi personalizeze telefoanele cu screensavere, tonuri de apel si de asteptare special create pentru ei", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

La fel ca site-ul dedicat noului album al Loredanei, lansat saptamana trecuta de Mediafax, MediaPro Music si Orange, site-ul Holograf este disponibil in sectiunea Enjoy din Orange World.

"Se pare ca longevitatea unei trupe e insotita de tot felul de challenge-uri. In primul trimestru al anului 2009, Orange Romania a inregistrat venituri de 264 milioane de euro. Mediafax, MediaPro Music si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, primul site dedicat trupei Holograf in portalul pentru mobil Orange World.

La implinirea a 30 de ani de activitate, Holograf ajunge la fani si prin intermediul telefonului mobil odata cu noul site lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru telefonia mobila - si partenerii sai.

Clientii Orange pot descarca pe telefonul mobil toate piesele de pe cel mai recent album al trupei, "Primavara incepe cu tine". Un album de colectie, lansat in luna martie printr-un concert in fata a 7. 000 de spectatori, "Primavara incepe cu tine" cuprinde cele mai frumoase 15 balade ale trupei, alaturi de noua piesa care da titlul albumului.

Pe langa cele 16 piese, clientii Orange au la dispozitie screensavere, tonuri de apel si tonuri de asteptare si o galerie foto.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15

Rezultatele oficiale ale alegerilor

000 de vizitatori unici, o valoare record pentru www


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com