Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Mediafax si MediaPro Music it

Plecand de la "Sofia", primul extras pe single de pe albumul de debut, Montuga a creat 64 de versiuni ale piesei, fiecare dintre ele continand un alt nume de fata. Nascut la Galati si crescut in Congo de la varsta de sase ani, Mika face parte dintr-o familie instarita, tatal sau fiind un fost cautator de diamante. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.
Acum, formatia este prezenta si in portalul pentru mobil Orange World, printr-un site ce le ofera clientilor Orange posibilitati multiple de a-si personaliza telefonul mobil - de exemplu, descarcand una dintre soneriile si unul dintre tonurile de asteptare cu nume de fete, bazate pe «Sofia»", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.


Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Mediafax, MediaPro Music si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site dedicat formatiei romanesti Montuga in portalul pentru mobil Orange World.

Acesta este primul site al unei trupe din Romania pe care Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru telefonia mobila - il realizeaza, impreuna cu partenerii sai.

Site-ul include, in premiera pentru piata romaneasca, o serie de sonerii si tonuri de asteptare bazate pe o unica piesa muzicala si create special pentru aceasta aplicatie din portalul pentru mobil Orange World. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu peste 10,2 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 milioane de clienti pe cinci continente. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 101 magazine in toata tara.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Acestea au fost transformate in tot atatea sonerii si tonuri de asteptare, descarcabile din site.

"Ne bucura mult faptul ca Orange ne-a dat posibilitatea sa facem o surpriza tuturor celor carora le place «Sofia». Dupa multe calatorii, Mika a revenit in Romania si a format trupa Montuga impreuna cu un bun prieten, Mihai, pasionat de muzica din copilarie. La sfarsitul lunii septembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 349 milioane de euro, in crestere cu 7% in al treilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. A fost foarte amuzant sa inregistram 64 de variante ale refrenului, de fiecare data insa cu alt nume: Andreea, Cristina, Mihaela. . . ", spun cei doi baieti din Montuga.

Clientii Orange au, de asemenea, posibilitatea de a descarca wallpapere si screensavere, precum si sonerii si tonuri de asteptare bazate pe alte piese de pe albumul Montuga.

Pe acelasi site, disponibil in sectiunea Enjoy din Orange World, clientii Orange pot urmari videoclipul piesei "Sofia" si pot afla povestea celor doi componenti ai trupei: Mika Moupondo si Mihai Ristea. Albumul celor doi este un mix de stiluri: pop-dance colorat cu influente din zona muzicii soul si a celei de club.

"Montuga a lansat unul dintre single-urile cu cea mai rapida ascensiune in topurile posturilor de radio la sfarsitul anului trecut, «Sofia».

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com