Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jun-2019

it  Mediafax lanseaza site-ul it

In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.
Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Mediafax si Orange lanseaza vineri, 20 noiembrie, in parteneriat cu MediaPro Pictures, Elicom si Media Sat, un site dedicat filmului Ho Ho Ho, prima comedie romanesca de Craciun, in portalul pentru mobil Orange World.

In aceeasi zi cu premiera in cinematografe, Ho Ho Ho ajunge pe telefonul mobil printr-un site ce contine povestea filmului, fotografii, trailerul, making of-uri, screensavere si tonuri de apel.

Avand in distributie actori renumiti precum Stefan Banica, Pavel Bartos si Valentin Teodosiu, Ho Ho Ho este povestea unui baietel care mai crede inca in Mos Craciun si care primeste drept cadou de sarbatori o zi la mall. Clientii Orange vor afla din wapsite ce aventura il asteapta pe micul Horatiu in aceasta zi si vor vedea cum a fost transpusa in film povestea.

Pe langa trailer si galerii foto, site-ul din portalul pentru mobil Orange World le da utilizatorilor posibilitatea de a-si personaliza telefonul cu screensavere si cu tonuri de apel bazate pe muzica acestui film de Craciun.

"Site-ul Ho Ho Ho pe telefonul mobil ii invita pe utilizatori sa patrunda in culisele acestei productii, oferindu-le, totodata, mai multe posibilitati de a-si personaliza telefonul in asteptarea sarbatorilor de iarna", spune Cristina Ludae, Unit Manager Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax care furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila.

O poveste despre prietenie, familie si despre faptul ca nimic nu e imposibil cand iti doresti ceva cu adevarat, Ho Ho Ho, in regia lui Jesus del Cerro (Cu un pas inainte, Contratimp), aduce magia Craciunului pe telefonul mobil din 20 noiembrie si, din aceeasi data, la cinema, unde este distribuit de MediaPro Distribution.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,7 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com