Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Mediafax lanseaza site-ul it

Companiile, institutiile si agentiile de PR abonate isi gestioneaza singure contul de pe site pentru a transmite catre presa informatiile dorite, inclusiv sub forma unor comunicate multimedia. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Jurnalistii sau alti ultilizatori inregistrati ai site-ului pot comenta informatiile, interactionand astfel cu cei care au postat comunicatele", spune Bogdan Ceausescu, Unit Manager Mediafax Monitorizare.

Comunicatele sunt grupate pe domenii (administratie publica, afaceri, arta & entertainment, auto, banci, educatie/cultura, finante/contabilitate, media/publicitate, politic, religie etc. ) si pe companii. Mediafax lanseaza www. comunicate. mediafax. biz, o platforma online performanta ce permite distributia de comunicate de presa insotite de fotografii, fisiere audio si video, dar si interactiunea intre clientii care distribuie aceste comunicate si utilizatorii carora le sunt destinate.

Noul site realizat de Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, este un instrument flexibil si interactiv prin care clientii pot posta singuri comunicate multimedia (text, foto, audio si video) si pot dezbate informatiile din acestea cu utilizatorii inregistrati ai www. comunicate. mediafax. biz, prin intermediul comentariilor de pe site.

Astfel, abonatii au la dispozitie un cont pentru a-si publica singuri comunicatele de presa, la care pot adauga nu doar fotografii, ci si fisiere audio si video. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia, , care furnizeaza stiri si fotografii pentru presa prin site-urile www. mediafaxbiz. cz si www. mediafaxfoto. cz, dar si informatii direct pentru consumatorii finali prin www. mediafax. cz.


La randul lor, utilizatorii neinregistrati ai site-ului au acces liber la intregul continut, in timp ce utilizatorii inregistrati beneficiaza, in plus, de doua functionalitati: pot comenta comunicatele pentru care clientii au aprobat aceasta optiune si isi pot seta alerte pe e-mail pentru a fi informati despre postarea unor comunicate noi.

"Site-ul www. comunicate. mediafax. biz a fost conceput ca o platforma eficienta si interactiva de distributie si expunere a comunicatelor de presa. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Orice utilizator poate face cautari simple sau avansate, dupa unul ori mai multe criterii, in baza de comunicate.

Totodata, www. comunicate. mediafax. biz include un calendar de evenimente realizat pe baza conferintelor de presa, a lansarilor, ceremoniilor, dezbaterilor publice si a celorlalte evenimente anuntate prin comunicatele postate pe site.

Pana la lansarea acestui site dedicat, Mediafax a distribuit comunicate de presa, insotite exclusiv de fotografii si logo-ul companiei respective, prin intermediul site-ului sau pentru clientii mass-media, www. news. mediafax. biz.
Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com