Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Mediafax lanseaza o pagina it

Printre acestea se numara recorduri legate de Craciun, istoria bradului de Craciun, retete pentru masa de sarbatori, precum si idei pentru decorarea casei, pentru organizarea unei petreceri reusite si pentru crearea unor ornamente speciale.

De asemenea, site-ul din Orange World include urari de sarbatori, inclusiv in format audio, in 11 limbi (romana, engleza, franceza, germana, rusa, maghiara, greaca, suedeza, italiana, spaniola, portugheza), si povesti celebre pentru copii, in format text si audio Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 99 de magazine in toata tara.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertaiment.
Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.
Serviciul Info 311, prin care clientii Orange au acces la informatii utile din domenii diverse, de la prognoze meteo si programe TV la cursul valutar al zilei si horoscop, se imbogateste in aceasta perioada cu o linie destinata copiilor care pot, astfel, sta de vorba cu Mosul.

"In timp ce site-ul din portalul pentru mobil Orange World se adreseaza mai ales parintilor, care vor gasi in acesta sugestii pentru sarbatorile de iarna, linia de Craciun din cadrul serviciului Info 311 este o alternativa la clasicele scrisori trimise Mosului de copii: acum, ei pot vorbi la telefon cu Mos Craciun", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www. mediafax. ro. . Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. . Mediafax este prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, prin lansarea agentiei Mediafax din Cehia, in iunie 2008.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu peste 10,2 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 milioane de clienti pe cinci continente.
La sfarsitul lunii septembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 349 milioane de euro, in crestere cu 7% in al treilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent. Mediafax Mobile Services - divizia Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru telefonia mobila - si Orange lanseaza in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site dedicat sarbatorilor de iarna in portalul pentru mobil Orange World.

Clientii Orange pot descarca de pe acest site sonerii clasice sau amuzante cu care sa-si personalizeze telefonul, pot trimite felicitari SMS si MMS si pot afla diverse informatii si sugestii pentru sarbatorirea Craciunului.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com